preload loader
LSR-NYTOP

On demand - liggetider og rettigheder

03. sep. 2015 12.08 

Over det seneste halve år har Kontakt DR modtaget knap 230 klager over programmers tilgængelighed "on demand". Der klages over, at visse programmer på grund af manglende rettigheder slet ikke er tilgængelige "on demand" på dr.dk, og over at de fleste andre programmer kun er tilgængelige i en begrænset periode, hvorefter de fjernes. Klagerne har desuden omhandlet for sen upload af indhold. 
(Emnet er omtalt siden 1. hv. 2013)

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > Gengangere > 2015 - 1. halvår

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.