preload loader
LSR-NYTOP

Voldsomme effekter og manglende hensyn til børn i programplanlægningen

03. sep. 2015 12.12 

Antallet af klager inden for denne kategori er faldet markant sammenlignet med sidste halvår. Kontakt DR modtog knap 30 klager i første halvår af 2015. Heraf er størstedelen af klagerne rettet mod voldsomme billeder og lydeffekter på tidspunkter, hvor mindre børn ser tv.
(Emnet er omtalt fra 1. hv. 2005 til 2. halvår 2013 og igen i 2. hv. 2014).

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > Gengangere > 2015 - 1. halvår

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.