preload loader
 

Skrevet af: 

 

Ramajetternes jul er årets julekalender for de yngste

08. maj 2017 11.04  Opdat.: 08. maj 2017 20.20

Udenfor er det endelig begyndt at minde om forår og varmere tider, og det er derfor nok de færreste, som sender en tanke til pebernødder, julegaver og julekalendere. Men for DR Ramasjang er det anderledes. Her er optagelserne til årets julekalender i fuld gang.

De yngste kan i år forsøde ventetiden til juleaften i selskab med lufthavnschef Kristian og Ramajetterne. Normalt har de rigeligt travlt med arbejdet i Ramasjangs lufthavn, men til december skal de også redde julen for alle verdens børn.

Lær Ramajetterne at kende: Se afsnittene her

Ramajetternes jul er den første egenproducerede julekalender fra DR Ramasjang.

Julemandens computer bliver stjålet
Den første december mellemlander julemandens computer i Ramasjangs lufthavn. Den indeholder alle børns julegaveønsker og adresser, og uden den kan julemanden ikke dele gaver ud.

Derfor er det ekstra slemt, at computeren bliver stjålet i lufthavnen. Den SKAL findes igen. Jagten på computeren sender vennerne rundt i verden, mens flere mystiske ting sker i lufthavnen.

Kristian Gintberg spiller Ramasjangs lufthavnschef, og han lover, at der bliver noget at glæde sig til.

- Man kan forvente at se en rigtig spændende historie, der bliver action packed og mystisk, fortæller Kristian Gintberg.

9-årige Johanne er ny Ramajetter
Blandt de kendte ansigter i lufthavnen er der flere nye. Et af dem tilhører 9-årige Johanne Marie Brandt. Hun spiller Kristians niece, Selma, som skal passe lufthavnen, mens lufthavnschefen er i Grønland.

Johanne har tidligere spillet teater, men det er første gang, hun laver noget til tv. Og det bliver ikke lettere af, at medspillerne er dukker.

- Det kan godt være svært ikke at kigge ned på dukkeførerne, men andre gange glemmer jeg, at det er dukker, fortæller Johanne Marie Brandt.

Et univers af sjov, spænding og musik
Ramajetternes Jul bliver den første egenproducerede julekalender i Ramasjangs historie, og ifølge redaktør på DR Ramasjang, Pelle Møller, er Ramajetterne et oplagt valg til en kalender.

- Vi har valgt Ramajetterne som univers, fordi det både er et univers, som børnene kender og elsker, men det er også et univers, hvor der er masser af sjov, spænding og ikke mindst musik. Alt det, som en god julekalender skal have, fortæller Pelle Møller.

Traditionen tro bliver der også lavet en U-landskalender til julekalenderen, hvorfra overskuddet går til gode formål.

Ramajetternes Jul bliver vist på DR Ramasjang fra den 1. december 2017 kl. 17:00

 

dr_ramasjang #ramasjang
 

 

Idéer til Ramasjang

Har du en sang, en video eller en ide, du vil sende til Ramasjang?

 
 

Kontakt

Kontakt

Vi vil altid gerne modtage gode input, kommentarer eller spørgsmål fra jer.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > Ramasjang > Voksne > Artikler > 2017 > Maj

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.