preload loader
 

Nyt spil: Kør stærkt og sikkert med far

11. aug. 2017 06.00 

Sikker og Søn lærer de mindste om at blive sikre i trafikken på DR Ramasjang, og nu er der en ny mulighed for at lege sig til trafikviden.

I Ramasjang appen er der nu et spil, hvor ungerne kan sætte godt gang i far på cykel. Han skal lave tricks på ramper og køre stærkt på racerbane, men samtidig huske at stoppe for fodgængere.

Spillet fører far gennem forskellige landskaber, og det er både gamle damer, aber og dinosaurer, som skal sikkert over fodgængerovergangen.

LÆS OGSÅ: Sikker & Søn lærer børn om trafik

Motorikken er i spil
Børnene får udfordret deres motorik, da de skal styre farten med tryk på pedalerne eller bremsen, så cyklen enten stopper helt eller samler point ved at køre i høj fart. Taktfaste tryk er den bedste vej til højeste fart.

Det er let at komme i gang med spillet, mens det stadig er udfordrende at få samlet point nok til at kunne købe sjove dimser til fars cykel. Og så kan man vinde flotte pokaler for sine bedrifter.

For at samle så mange point som muligt skal børnene evne at have fart på, men stadig overholde reglerne, hvilket kræver, at de kan gennemskue sammenhængen mellem de to ting.

Opdater appen for at få spillet
Spillet er en del af ramasjang appen, og for at du kan spille det, skal du opdatere appen til den seneste udgave.

App-hjælp: Find hjælp her

Sikker og Søn spillet er for alle, som har lyst til at spille, men kan være særligt godt for de børn, som starter i skole og derfor skal bevæge sig ud i morgentrafikken.

 

dr_ramasjang #ramasjang
 

 

Idéer til Ramasjang

Har du en sang, en video eller en ide, du vil sende til Ramasjang?

 
 

Kontakt

Kontakt

Vi vil altid gerne modtage gode input, kommentarer eller spørgsmål fra jer.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > Ramasjang > Voksne > Artikler > 2017 > august

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.