preload loader
Programmer_620x200

Programmer på P4

Café Hack

Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

 

Danmark direkte

Danmark Direkte er programmet, hvor lytterne er med til at bestemme indholdet. Det er nemlig i dialog med lytterne, at vi vælger hvilket af ugens og tidens aktuelle og væsentlige emner, der fortjener at blive taget op i programmet.

 

Det' minder om lørdag

Hvor tit tænker eller siger du ikke: "Det minder mig om.."? Det' Minder om Lørdag sætter gang i alt det, der minder dig om noget.

 

Eldorado

I Eldorado spiller Jørgen de Mylius den musik, vi troede vi havde glemt. Og svarer på lytternes spørgsmål om musik.

 

Giro 413

For mange danskere er Giro 413 ensbetydende med lyden og duften af søndag - hvad enten det er sommer i kolonihaven eller søndagsfrokost om vinteren hos mormor. Vært Anders Bisgaard opfylder lytternes ønsker.

 

Har du hørt?

P4 lytterne kan nu opleve og rejse gennem den klassiske musiks verden i selskab med vært Ole Jacobsen, som spiller gamle klassiske kendinge og nye opdagelser i programmet Har du hørt?

 

Madsen

Madsen er P4s nysgerrige musikprogram, hvor du kan høre den nye musik først, møde kunstnere og få musikken sat i perspektiv - og lytterne kan sætte deres fingeraftryk.

 

Mig og Monica

Monica og Dennis dykker ned i den seneste tids historier for at finde ud af, hvad der er op og ned på dem. På nyhedsfronten såvel som i kulturlivet.

 

Morgenstund

De fleste af os sætter pris på at begynde dagen stille og roligt - og det hjælper Hans Otto Bisgaard os med i Morgenstund.

 

P4 Aften

P4 Aften er musikradio - præsenteret af nogle af Danmarks mest vidende og erfarne musikradio-folk.

 

Radio Rita tur-retur

Radio Rita er tilbage på FM-båndet. Efter 25 års dvale er Monica Krog-Meyer tilbage på den lille radiostation. Lyt med på P4

 

Smutvejen

Smutvejen er radio til hele Danmarks spisefrikvarter. Vært Ib Schifter Schou guider dig med lune og glimt i øjet igennem en god portion musik og tips om forbrug du kan bruge - hvad enten det er om nye løbesko, billig udlandstelefoni eller anderledes krydderurter.

 

Sproghjørnet

Sproghjørnet handler om ”det forunderlige og foranderlige danske sprog”. Vi interesserer os især for at forstå og diskutere det danske sprogs udvikling og forsøger med smil, humor og et drys ironi, at undgå at være en dogmatisk sprogrevser.

 

Søndag i Farver

Søndag i Farver er P4's åndehul inden en ny uge tager over. Værterne Charlotte Ostertag og Christina Ankerhus holder dig ved godt selskab søndag eftermiddag. Programmet byder på gode historier, krystalkugle-quiz, tillykke til en kendt dansker og masser af god musik.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > arkivP4 > Programmer

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.