Om Minisjang

Minisjang er DR's nye småbørnsunivers til de aller mindste på 1-3 år. Minisjang universet består af en streamingkanal på DRTV og en sjov og lærerig legeapp.

Velkommen til den store lille verden i Minisjang. En tryg verden fuld af musik, leg og læring – som er specialdesignet til de allermindste. Her deler vi de små børns store begejstring over de mindste ting. Lyden af en prut. Et hop i en vandpyt. En fejebakke, en farveklat, en dimsedut! Intet er for småt til os.

Minisjang er et trygt og spændende tilbud fyldt med lærerig, og udviklende indhold, som er særligt udviklet til børn mellem 1-3 år.

Minisjang på DRTV

Minisjang på DRTV er en ny helt ny streamingkanal, fyldt med sjov og lærerig underholdning til de mindste.

Her kan I møde pindsvinet Børste og alle hans venner. Synge med på vores sanglege, gå på opdagelse med lille tiger og lege. Der er også masser af hygge og nostalgi med DR's klassiske TV-indhold til de alleryngste.

Minisjang legeappen

Minisjang legeappen er en ny sjov legeapp lavet specifikt til de aller mindste. I appen kan de små lege, udforske og udvikle sig på deres niveau og i deres eget tempo. Appen indeholder 3 små lege i et trygt og børnevenligt univers.

Børstes verden

Her kan I møde pindsvinet Børste og alle hans venner.

Sanglege

Syng med på vores sanglege, her finder du både nye hits og gamle klassikere

Skal vi lege?

Her er der leg og kreativitet for de mindste

Lille Tiger

Kom med på opdagelse med lille Tiger

DR’s klassikere

- der er også masser af hygge og nostalgi med nogle af DR's største favoritter til de alleryngste