Hvide verden, 2:4.

Programinfo:

Dokumentarprogram. DR Dokumentar har i fire måneder fulgt de tre unge sygeplejestuderende Mette-Rie Sabroe, Line Gudmundsson og Kirstine Skov Andersen i deres første store praktik på københavnske hospitaler. Følg Line, Mette, og Kirstine i deres spændende og udfordrende praktikperiode, hvor deres møde med meget syge mennesker gør et stærkt indtryk, der ikke forsvinder, når de tager kitlen af. De tænker over det hjemme og det er med til at ændre dem som mennesker. Mette er i praktik på Lungetransplantations-afsnittet på Rigshospitalet. Line er i praktik på Hæmatologisk afdeling på Rigshospitalet, og Kirstine er i praktik på Apopleksi-afsnittet under Neurologisk afdeling på Bispebjerg Hospital.

Programinfo:

Tilrettelæggelse: Keld Klüwer og Sidsel Marie Jacobsen. Redaktør: Mads Baastrup. Redaktionschef: Stefan Samsøe-Petersen.

Genre:

Sygeplejeuddannelse, sygeplejersker;

Tid:

00:39:04

Sendt:

23/02/2005

Medvirkende:

Kirstine Skov Andersen, sygeplejestuderende; Line Gudmundsson, sygeplejestuderende; Mette-Rie Sabroe, sygeplejestuderende; Lis Gohr, sygeplejerske; Brigitte Rousku, klinisk vejleder; Jesper Grud, klinisk vejleder;

Læs mere

Mere: Dokumentar

Seneste afspillede