Hvide verden, 3:4.

Programinfo:

Dokumentarprogram. DR Dokumentar har i fire måneder fulgt de tre unge sygeplejestuderende Mette-Rie Sabroe, Line Gudmundsson og Kirstine Skov Andersen i deres første store praktik på Københavnske hospitaler. De studerende skal her midtvejs i praktikken til samtale med deres vejledere, for at få at vide, hvordan de klarer sig i en hverdag, hvor liv og død har en væsentlig plads. Mette er i praktik på Lungetransplantations-afsnittet på Rigshospitalet. Line er i praktik på Hæmatologisk afdeling på Rigshospitalet, og Kirstine er i praktik på Apopleksi-afsnittet under Neurologisk afdeling på Bispebjerg Hospital.

Programinfo:

Tilrettelæggelse: Keld Klüwer og Sidsel Marie Jacobsen. Redaktør: Mads Baastrup. Redaktionschef: Stefan Samsøe-Petersen.

Genre:

Sygeplejeuddannelse, sygeplejersker;

Tid:

00:39:01

Sendt:

02/03/2005

Medvirkende:

Mette-Rie Sabroe, sygeplejestuderende; Line Gudmundsson, sygeplejestuderende; Kirstine Skov Andersen, sygeplejestuderende; Lis Gohr, sygeplejerske; Jesper Grud, klinisk vejleder; Anne Toft Hansen, klinisk vejleder; Brigitte Rousku, klinisk vejleder; Betina Wilhjelm, klinisk vejleder;

Læs mere

Mere: Dokumentar

Seneste afspillede