Temalørdag 21.12.2002. Frank og dommerne.

Programinfo:

Fra EUC NORD i Hjørring krydsklippes mellem Frank Esmann som interviewer dommerne om bl.a. gastronomiens rangorden og om konkurrencereglerne, og Frode Munksgaard som følger kokkenes arbejde med julemaden.

Programinfo:

Vært: Frank Esmann. Redaktion: Janne Wibroe, Tom Fisker, Karlo Staunskær og Frode Munksgaard. Producer: Eva Madsen.

Genre:

Madlavning, julemad, julemenu;

Tid:

00:39:53

Sendt:

21/12/2002

Medvirkende:

Elsebeth Poulsen, Hotel Kongebrogården, Middelfart, dommer; Thomas Pasfall, kok, Munkebo Kro; Karl-Otto Schmidt, uddannelseskonsulent, komtur, EUC Nord, dommer; Thomas Herman Pedersen, kok, Restaurant Kong Hans Kælder, København; Jørgen la Cour-Harbo, redaktionschef, vinskribent, Nordjyske Stifttidende, dommer; Mette Hvarre Gassner, kok, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia; Michel Michaud, Restaurant Marie-Louise, Odense, dommer; Claus Nielsen, kok, Restaurant Knapp, Åbenrå; Anders Museth Lund, assistent, kokelev;

Læs mere

Mere: Underholdning

Seneste afspillede