Temalørdag 21.12.2002. Frode og kokkene.

Programinfo:

Denne temalørdag giver fire helt nye bud på en tre retters julemenu. Fire unge superkokke er udvalgt til at deltage i en konkurrence om en fornyelse af den danske juleaftensmenu. Frode Munksgaard leder slagets gang i køkkenet i EUC NORD i Hjørring. Her gør de fire unge superkokke sig klar til konkurrencen, og Frode Munksgaard dykker ned i menuerne. Indledningsvis en kort introduktion ved Frank Esmann.

Programinfo:

Vært: Frank Esmann. Redaktion: Janne Wibroe, Tom Fisker, Karlo Staunskær og Frode Munksgaard. Producer: Eva Madsen.

Genre:

Madlavning, julemad, julemenu;

Tid:

00:24:32

Sendt:

21/12/2002

Medvirkende:

Thomas Pasfall, kok, Munkebo Kro; Bjarke Nielsson, assistent; Mette Hvarre Gassner, kok, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia; Lasse Madsen, assistent, kokelev; Claus Nielsen, kok, Restaurant Knapp, Åbenrå; Anders Museth Lund, assistent, kokelev; Thomas Herman Pedersen, kok, Restaurant Kong Hans Kælder, København; Christian Ørsnes, assistent, kokelev; Bodil Andersen, kogekone, Auning;

Læs mere

Mere: Underholdning

Seneste afspillede