Temalørdag 21.12.2002. Hvad med anden.

Programinfo:

På EUC NORD bliver hovedretten anrettet og serveret for dommerne som noterer deres bedømmelse. Frank Esmann overvåger prøvesmagningen og Jørgen la Cour-Harbo kommenterer vinene. Derefter går kokkene i gang med at forberede desserten. På besøg hos Bo Jensen som viser hvordan man laver en simpel chokolade.

Programinfo:

Vært: Frank Esmann. Redaktion: Janne Wibroe, Tom Fisker, Karlo Staunskær og Frode Munksgaard. Producer: Eva Madsen.

Genre:

Madlavning, julemad, julemenu; vin; chokolade;

Tid:

00:28:36

Sendt:

21/12/2002

Medvirkende:

Thomas Pasfall, kok; Bjarke Nielsson, assistent; Jørgen la Cour-Harbo, redaktionschef, vinskribent, Nordjyske Stifttidende; Mette Hvarre Gassner, kok, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia; Michel Michaud, Restaurant Marie-Louise, Odense, dommer; Elsebeth Poulsen, Hotel Kongebrogården, Middelfart, dommer; Claus Nielsen, kok, Restaurant Knapp, Åbenrå; Karl-Otto Schmidt, uddannelseskonsulent, komtur, EUC Nord, dommer; Thomas Herman Pedersen, kok, Restaurant Kong Hans Kælder, København; Bo Jensen, kok, konditor;

Læs mere

Mere: Underholdning

Seneste afspillede