Temalørdag 21.12.2002. Marcipan og forretter.

Programinfo:

Frode Munksgaard indleder med at tale med Bodil Andersen som er i gang med at lave risalamande. Marcipan hører julen til. På besøg hos en dansk marcipankunstner, Bo Jensen, som viser hvordan man laver hjemmelavet marcipan. Derefter formes marcipanfigurer og der bages konfekt af marcipan og italienske kirsebær. Dernæst tilbage til EUC NORD hvor Frode Munksgaard følger kokkenes arbejde med at tilberede og anrette forretter, og Frank Esmann overvåger dommernes arbejde med at smage og bedømme forretter. Jørgen la Cour-Harbo kommenterer vinene.

Programinfo:

Vært: Frank Esmann. Redaktion: Janne Wibroe, Tom Fisker, Karlo Staunskær og Frode Munksgaard. Producer: Eva Madsen.

Genre:

Madlavning, julemad, julemenu; marcipan, konfekt; vin;

Tid:

00:33:34

Sendt:

21/12/2002

Medvirkende:

Bodil Andersen, kogekone, Auning; Bo Jensen, kok, konditor; Claus Nielsen, kok; Mette Hvarre Gassner, kok; Lasse Madsen, assistent, kokelev; Thomas Pasfall, kok; Bjarke Nielsson, assistent; Michel Michaud, Restaurant Marie-Louise, Odense, dommer; Jørgen la Cour-Harbo, redaktionschef, vinskribent, Nordjyske Stifttidende, dommer;

Læs mere

Mere: Underholdning

Seneste afspillede