Temalørdag 21.12.2002. Årets bedste julemenu.

Programinfo:

På EUC NORD nærmer konkurrencen sig sin afslutning. Dommerpanelet fortæller om hvad anmeldelser betyder for restaurationsbranchen. Desserterne anrettes og serveres for dommerne som afgiver deres bedømmelse skriftligt. Jørgen la Cour-Harbo kommenterer vinene. Frank Esmann overvåger prøvesmagningen. Frode Munksgaard taler med Bodil Andersen om hendes traditionelle julemiddag. Til sidst skal vinderen findes. Årets julekok bliver Thomas Herman Pedersen som får overrakt 10.000 kr. for den bedste 3 retters julemenu.

Programinfo:

Vært: Frank Esmann. Redaktion: Janne Wibroe, Tom Fisker, Karlo Staunskær og Frode Munksgaard. Producer: Eva Madsen.

Genre:

Madlavning, julemad, julemenu; vin;

Tid:

00:31:25

Sendt:

21/12/2002

Medvirkende:

Michel Michaud, Restaurant Marie-Louise, Odense, dommer; Elsebeth Poulsen, Hotel Kongebrogården, Middelfart, dommer; Jørgen la Cour-Harbo, redaktionschef, vinskribent, Nordjyske Stifttidende, dommer; Karl-Otto Schmidt, uddannelseskonsulent, komtur, EUC Nord, dommer; Thomas Pasfall, kok, Munkebo Kro; Mette Hvarre Gassner, kok, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia; Claus Nielsen, kok, Restaurant Knapp, Åbenrå; Thomas Herman Pedersen, kok, Restaurant Kong Hans Kælder, København; Christian Ørsnes, assistent, kokelev; Bodil Andersen, kogekone, Auning;

Læs mere

Mere: Underholdning

Seneste afspillede