Legestue: Ane og Anders har en bro 5:6

Programinfo:

5. del af dukkespil i 6 dele. I dag hedder historien "Anders finder en tønde". Ane og Anders må ikke længere sidde sammen og fiske ved åen mellem den stribede og ternede by. En stribet og en ternet kan ikke lege sammen, siger de voksne. Hjemme sidder Anders og er ked af det, for han ved endnu ikke, at Ane er kravlet op i Rådhusets tårn for at sende en brevdue afsted med et brev til ham. Ane har nemlig fået den ide, at dronningen må være den eneste, der kan afgøre uenigheden mellem striberne og ternerne og hvad der er pænest. Efter athave læst brevet er Anders så heldig at finde en sildetønde, som kan sejle ham uset over åen. Ane og Anders møder og aftaler, hvordan de vil gennemføre deres plan om at få dronningen i tale.

Programinfo:

Manuskript: Bjarne Reuter (efter eventyr af Else Beskow); Producer: Per Nielsen; Musik: Niels Jørgen Steen. Dukkespillere: Tove Schøler Christensen, Dan Voigt Lønholdt, Henrik Asser Jensen, Freddi Larsen m.fl. Orkester: Torben Munck, Bjarne Rostvold og Niels Jørgen Steen. I studiet præsenteres historien af: Lisa Thorslunde, Per Nielsen.

Genre:

Dukkefilm, børn

Tid:

00:24:03

Sendt:

23/12/1981

Medvirkende:

Inger Hovmann , skuespiller (stemmer); Jess Ingerslev , skuespiller (stemmer); Gotha Andersen, skuespiller (stemmer); Jytte Abildstrøm, skuespiller (stemmer);

Læs mere

Mere: Børn

Seneste afspillede