Se programmerne
Du kan se alle de sendte afsnit af Dolph & Wulff med venner. Vælg en udsendelse i listen.

Når du har valgt en udsendelse, kommer du til en side hvor du kan se udvalgte highlights. Du kan selvfølgelig også bare se hele udsendelsen.

Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (10)
26. maj 2006
Det sidste program med Dolph & Wulff og det bliver markeret med en spektakulær fest.

Bæveren Rocco fortæller om sine fremtidsdrømme, der indbefatter Hanne Vibeke-Holst, og så synger han årets sommerhit.

Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (9)
19. maj 2006
Om Kultur: Dolph laver et kunsterisk værk, der indbefatter en smule ler og mange tunge, slag med en skovl. Levemanden Bimmer kommer på besøg. Og så kaster bæveren Rocco sit blik på de danske kulturklenodier. Det hele bliver uhyggeligt raffineret og meget elegant.Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (8)
12. maj 2006
Dolph og Wulff er taget ud i et storcenter for at teste danskernes frygt for terrorisme. I studiet møder Rocco TV Avisens Paula Larrain, og Finn møder en ekspert i hjernevask og hypnose.Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (7)
05. maj 2006
D&W kaster et blik på sportens verden. For at undersøge hvorvidt penge har overtaget magten totalt i moderne fodbold besøger de direktøren for FCK - "Don Ø". Bæveren Rocco beretter om idræt i sit hjemland, reporteren Claus Halbæk er igennem live fra Bagdad.


Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (6)
21. april 2006
I forargelse over Happy Slapping indleder Wulff (og Dolph) en antivoldskampagne, der involverer udddeling af pjecer. Wulff og Rocco laver et oplysende interview med Sophie Lassen-Kalhke.


Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (5)
14. april 2006
I dette program bruges al energi på at komme til bunds i den meget omtalte kødskandale. I et forsøg på at genoprette tilliden til den skrantende Smiley-ordningen besøger Dolph og Wulff en shawarmabiks. I studiet har den udenlandske bæver Rocco bagt en kage fra sit hjemland med dejlig glasur.


Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (4)
7. april 2006
For at hjælpe Dolph tager Wulff flodhesten med til Jylland, hvor han skal møde havemanden Søren Ryge og igennem hans kyndige vejledning lære hvordan man opnå ro og udstråler besindighed. Desuden anmelder bæveren Rocco dansk håndarbejdstradition og orangutangen Finn kæmper sig tilbage i showet.

Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (3)
31. marts 2006
Wulff er ikke begejstret for Dolphs indsats hidtil i programmerne og derfor har flodhesten fået karantæne fra studiet. For at bevise at han kan forbedre sig skal han gennemgå en ret simpel test: Dolph skal tilbringe 2 timer i en frisørsalon i selskab med De Fantastiske Fem fra TV3. Uden at blive voldelig og gå amok.

Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (2)
24. marts 2006
Kan Dolph modstå et veldækket bord med de lækreste specialiteter? En vanskelig udfordring, som kun kan klares af en jægersoldat / ninja med sublim viljestyrke.

Rocco anmelder danske mejeriprodukter (I once fucked a big cheese...) og all-round-entertaineren Finn laver karikaturer af kendte mennesker. Dolph besøger Peter Lund Madsen og klavervirtuosen Sascha Dupont.

Klik for at se mere
Klik for at se mere Dolph & Wulff med venner (1)
17. marts 2006
Et festfyrværkeri af indslag, jokes og meninger med flodhesten Dolph, værten Mikael Wulff og kendte gæster.

Bæveren Rocco byder ind med noget lummert nonsens om fugle-influenza, og der er gedigen stand-up-comedy ved en orangutang. Til sidst går det dog helt galt for Dolph.

Klik for at se mere
Klik for at se mere Den skrev historie
10. marts 2006
De fleste historiske begivenheder er begyndt med en flodhest, der har truffet et valg. En flodhest, som på den måde har været med til at forme verden, som vi kender den i dag.

Gense højdepunkter fra den blå flodhests liv.

Klik for at se mere
Dolph & Wulff med venner
Er slut for denne sæson. Du kan se alle afsnit fra seneste sæson her på sitet.

 
 
Til toppen
   
© DR 2005. Tekst, billeder, video, lyd og grafik på denne side tilhører DR. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

DR2 forside