Gode Gerninger 2022

Kom og vær med til at lave gode gerninger ude i landets børnehaver og skoler! Gode Gerninger er en indsamlingsaktivitet i Danmarks Indsamling 2022.

Saml skrald omkring skolen, donér tøj til Røde Kors, lav tegninger til det lokale plejehjem, eller find på andre gode gerninger, I kan gøre for andre.

Det er opfordringen, når DR Lær, Ramasjang, Ultra, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med landets børn.

Fra den 4. januar og frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden.

Kom godt i gang

DR Spire finder I et leg- og læringsforløb omkring gode gerninger til børnehaven, mens I på DR Skole finder et undervisningsforløb til henholdsvis indskolingen og mellemtrinnet.

Med videoklip og samtalespørgsmål kan I tale med børnene om, hvad en god gerning egentlig er for en størrelse. I finder også inspirationsbilleder og tegne- og skriveark, der kan hjælpe jer med at udføre gode gerninger i fællesskab.

Find yderligere inspiration til gode gerninger her: