Sitet opdateres ikke længere.

Du kan finde det nyeste fra dr.dk om viden og tech på dr.dk/nyheder/viden.

preload loader
 
 

Viden Om

Viden Om - Luftambulancer i Danmark

3. maj 2011 20:00

Med topfart flyver ambulance-helikopterne over bilkøer og småveje for at hente tilskadekomne og syge danskere. Line Friis tager med på en af turene.

 

Tidligere programmer

Viden Om - Sød plante der helbreder

26. apr. 2011 20:00

Dansk forsker har viet sin karriere til regnskovsplanten Stevia. Planten søder 300 gange mere end sukker og indeholder en række helbredende stoffer. Line Friis undersøger Stevia.

 

Viden Om: Test af gentests - blir' du syg?

19. apr. 2011 20:00

Vi tester to personer der frygter arvelige sygdomme. En enkelt spytklat og så tikker svaret ind nogle få uger senere. Prisen ligger fra 600 kr. og opad.

 
 

Om programmet

Om Viden Om

Viden Om er DR's naturvidenskabelige magasin, der sendes hver tirsdag aften kl. 20:00 på DR2. I programmet tester Line Friis den nyeste videnskab - både herhjemme og i udlandet.

 
 
   

Viden Om - altså asteroiden.

DR2 programmet Viden Om har sin egen asteroide. Det drejer sig om 5165 Videnom, som for det meste ligger i samme afstand fra Jorden, som Solen.

 
 
CMS - videnom sendetider 
 

Søg på Viden Om

Søge formular

 
 

Viden Om på facebook

Besøg Viden Om på facebook, og bliv fan af programmet.

 

Videnskabstemaer

Verdens vidundere

i dette tema sættes der fokus på underværker af enhver art: Fra fortidens Grækenland og den øvrige verdens, til de moderne vidundere og naturens og kulturens ditto.

 

Landets skarpeste hjerner forelæser om den russiske revolution, sushi og uendeligheden. Et helt univers på et enkelt website.

 

Lone Frank

Hulemanden i det moderne menneske

Se videnskabsserien fra sommeren 2008. I 4 programmer ser videnskabsjournalister Lone Frank på, hvordan naturvidenskaben krydser ældgamle skel...

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR2 > VidenOm

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.