Danske iværksættereventyr: Claus Meyers vilde vej til succes!
Alle
Et portræt af Danmarks mest kendte og profilerede kok og gastronomiske iværksætter. Vi møder ham i New York, i gang med at skabe en restaurant og et kæmpe madmarked. Her skal han forsøge at gentage kunststykket med at ændre en befolknings madkultur. I tre årtier har Claus Meyer kæmpet for at ændre danskernes madvaner, og han er i den grad lykkedes med sin mission. Han opfandt simpelthen et nyt kulinarisk sprog med Det Ny Nordiske Køkkenkoncept og skabte samtidig et madimperium, han for nylig solgte for et trecifret million beløb. I denne programserie går vi tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med at skabe succesfulde virksomheder og tjener millioner af kroner trods skepsis og modstand fra omverdenen. Tilrettelæggelse: Keld Klüwer. Sendt første gang 13.10.2015 Udløber: 23. jul 2026
Episoder
Lakridskongen Johan Bülow siger selv, at hans mor har pakket ham ind i selvtillid fra han var helt lille. Det fik han i den grad brug for, da han skulle gøre en vild idé til virkelighed. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse, og på få år lykked
Hun startede med at sælge smykker på gaden, men byggede sit firma op til en millionvirksomhed. Annemette Markvad har i sine mere end 30 år som direktør for smykkefirmaet Pilgrim oplevet voldsomme op- og nedture. I denne serie går vi tæt på Annemette Markv
Som 25-årig solgte Morten Strunge teleselskabet Onfone til TDC for 300 millioner. Han er i dag 29 år og har været iværksætter, siden han som 13-årig stiftede sin første virksomhed i sin mors navn. I denne programserie går vi tæt på danske iværksættere og
Dansk reportage fra 2015 Fra paraplysælger til milliardær. Grundlæggeren af Tiger-kæden Lennart Lajboschitz begyndte med at sælge brugte paraplyer til 15 kroner stykket. I 1995 åbner han sin første butik, som siden har gjort ham til milliardær og sikret h
Et portræt af Danmarks mest kendte og profilerede kok og gastronomiske iværksætter. Vi møder ham i New York, i gang med at skabe en restaurant og et kæmpe madmarked. Her skal han forsøge at gentage kunststykket med at ændre en befolknings madkultur. I tre
Dansk reportage fra 2015 Eventyret om iværksætteren Mikkel Borg Bjergsø handler om en vild passion for øl og en ustyrlig kompromisløshed. Han startede for 12 år siden med en gryde på et gaskomfur i en to-værelses lejlighed på Vesterbro. I dag har han 10 b
Yderligere information
- Kanal
- DR2
- Kategori
- Dokumentar