• DR.DK
  • DRTV
  • DR LYD
Gå til DRTV forsideGå til DRTV forside
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
Kontakt DR
PRIVATLIVSPOLITIK

Frilandshaven: Smørrebrødsbed og fugleskræmsler

DR1 | 4 SÆSONER

Alle

Smørrebrødsbed og fugleskræmsler. Dyrlægens natmad med foie gras og carpaccio er en af Anne Hjernøes fornyelser af det kendte danske smørrebrød. Jørgen Skouboe eksperimenterer med bevægelige fugleskræmsler: Roterende plastikflasker, batteridrevne papansigter og en fjernbetjent træmand er blot nogle af dem. Sendt første gang 08.06.08 Udløber: 17. jun 2023

Episoder

Sæson 2009
Sæson 2008
Sæson 2007
Sæson 2006
1. Med tarteletbed og friske bøgeblade
18. MAJ 2008 | 29M
Frilandshaven: Med tarteletbed og friske bøgeblade

Med tarteletbed og friske bøgeblade. Det danske køkken har slået rødder i Frilandshaven. Jørgen Skouboe dyrker og eksperimenterer med kendte og ukendte grøntsager, mens Anne Hjernøe tryller dem om til danske klassiske retter - med et twist. I sæsonpremier

2. Tatarbed og blå kartofler
25. MAJ 2008 | 29M
Frilandshaven: Tatarbed og blå kartofler

Tatarbed og blå kartofler. I udekøkkenet friterer Anne Hjernøe krydderurter og blå kartofler som tilbehør til den klassiske tatar. Jørgen Skouboe høster kapers og ramsløg i tatarbedet, og Jørgen skal også i gang med sin nye lidenskab, mikro-træer. I dag s

3. Stjerneskud og vinbjergsnegle
1. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Stjerneskud og vinbjergsnegle

Stjerneskud og vinbjergsnegle. I udekøkkenet laver Anne Hjernøe sin egen variant af Thousand Island dressingen til det klassiske Stjerneskud. Jørgen Skouboe dyrker bronzefennikel og forårsløg i stjerneskudsbedet. Jørgen har nu besluttet sig for, at vinbj

4. Smørrebrødsbed og fugleskræmsler
8. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Smørrebrødsbed og fugleskræmsler

Smørrebrødsbed og fugleskræmsler. Dyrlægens natmad med foie gras og carpaccio er en af Anne Hjernøes fornyelser af det kendte danske smørrebrød. Jørgen Skouboe eksperimenterer med bevægelige fugleskræmsler: Roterende plastikflasker, batteridrevne papansi

5. Suppe, steg og is
15. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Suppe, steg og is

Suppe, steg og is. Anne Hjernøe twister den traditionelle danske menu i udekøkkenet til østers med granité is og kold rabarbersuppe. Jørgen Skouboe står for stegen, som er kylling, grubestegt i et hul i jorden. Værter: Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe. Send

6. Rejecocktail og svampedyrkning
22. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Rejecocktail og svampedyrkning

Rejecocktail og svampedyrkning. Ærtecreme, rygeost og rødbedespirer er nogle af de ting, Anne Hjernøe kommer i sin udgave af rejecocktailen. Udover at dyrke grøntsager i sit rejecocktailbed dyrker Jørgen Skouboe spiselige svampe på halmballer. Sendt først

Yderligere information

Kanal
DR1
Kategori
Livsstil, Natur, Mad, Hus og have
Sæsoner
4
Episoder
55