• DR.DK
  • DRTV
  • DR LYD
Gå til DRTV forsideGå til DRTV forside
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
Kontakt DR
PRIVATLIVSPOLITIK

Frilandshaven: Vildtbed og spidstegning

DR1 | 4 SÆSONER

Alle

Vildtbed og spidstegning. Jørgen Skouboe har opfundet en selvkørende spidsteger, der roterer ved hjælp af lodder, vægtstang og rødvin. På grillen skal der steges hjortekølle, som Anne Hjernøe garnerer med tyttebær, nødder og spidskål. Sendt første gang 21.09.08 Udløber: 29. jun 2023

Episoder

Sæson 2009
Sæson 2008
Sæson 2007
Sæson 2006
1. Med tarteletbed og friske bøgeblade
18. MAJ 2008 | 29M
Frilandshaven: Med tarteletbed og friske bøgeblade

Med tarteletbed og friske bøgeblade. Det danske køkken har slået rødder i Frilandshaven. Jørgen Skouboe dyrker og eksperimenterer med kendte og ukendte grøntsager, mens Anne Hjernøe tryller dem om til danske klassiske retter - med et twist. I sæsonpremier

2. Tatarbed og blå kartofler
25. MAJ 2008 | 29M
Frilandshaven: Tatarbed og blå kartofler

Tatarbed og blå kartofler. I udekøkkenet friterer Anne Hjernøe krydderurter og blå kartofler som tilbehør til den klassiske tatar. Jørgen Skouboe høster kapers og ramsløg i tatarbedet, og Jørgen skal også i gang med sin nye lidenskab, mikro-træer. I dag s

3. Stjerneskud og vinbjergsnegle
1. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Stjerneskud og vinbjergsnegle

Stjerneskud og vinbjergsnegle. I udekøkkenet laver Anne Hjernøe sin egen variant af Thousand Island dressingen til det klassiske Stjerneskud. Jørgen Skouboe dyrker bronzefennikel og forårsløg i stjerneskudsbedet. Jørgen har nu besluttet sig for, at vinbj

4. Smørrebrødsbed og fugleskræmsler
8. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Smørrebrødsbed og fugleskræmsler

Smørrebrødsbed og fugleskræmsler. Dyrlægens natmad med foie gras og carpaccio er en af Anne Hjernøes fornyelser af det kendte danske smørrebrød. Jørgen Skouboe eksperimenterer med bevægelige fugleskræmsler: Roterende plastikflasker, batteridrevne papansi

5. Suppe, steg og is
15. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Suppe, steg og is

Suppe, steg og is. Anne Hjernøe twister den traditionelle danske menu i udekøkkenet til østers med granité is og kold rabarbersuppe. Jørgen Skouboe står for stegen, som er kylling, grubestegt i et hul i jorden. Værter: Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe. Send

6. Rejecocktail og svampedyrkning
22. JUN 2008 | 29M
Frilandshaven: Rejecocktail og svampedyrkning

Rejecocktail og svampedyrkning. Ærtecreme, rygeost og rødbedespirer er nogle af de ting, Anne Hjernøe kommer i sin udgave af rejecocktailen. Udover at dyrke grøntsager i sit rejecocktailbed dyrker Jørgen Skouboe spiselige svampe på halmballer. Sendt først

Yderligere information

Kanal
DR1
Kategori
Livsstil, Natur, Mad, Hus og have
Sæsoner
4
Episoder
55