• DR.DK
  • DRTV
  • DR LYD
Gå til DRTV forsideGå til DRTV forside
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
LIVE
KATEGORIER
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
Kontakt DR
PRIVATLIVSPOLITIK

Madmagasinet: Chokolade

DR1 | 2 SÆSONER

Alle

I en ny sæson af Madmagasinet ser Tina Müller nærmere på en af vores største nydelser, nemlig chokolade. Men hvad består chokolade af? Hvor sundt er det? Og hvor stor forskel er der på Marabous mælkechokolade, flødeboller med vekaoovertræk og den mørke 70 % chokolade? Adam Aamann er taget til Ebeltoft, hvor han viser, hvordan mørk chokolade kan være en fantastisk ingrediens i både det søde og salte køkken. Udløber: 13. nov 2023

Episoder

Sæson 2018
Sæson 2017
2. Fedtstoffer
19. APR 2018 | 28M
Madmagasinet: Fedtstoffer

I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos

3. Hurtig mad
26. APR 2018 | 28M
Madmagasinet: Hurtig mad

Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med "food prepping", hvor aftensmaden til en h

4. Sansemad
3. MAJ 2018 | 28M
Madmagasinet: Sansemad

Hvad smager sødest - en grøn eller rød drik? I aftenens program tester vi, hvordan farver, former og forventninger påvirker smagen af den mad, vi spiser. Hjernen bliver nemlig snydt. Tina Müller bliver udfordret, når hun skal på en restaurant, hvor middag

11. Chokolade
13. NOV 2018 | 43M
Madmagasinet: Chokolade

I en ny sæson af Madmagasinet ser Tina Müller nærmere på en af vores største nydelser, nemlig chokolade. Men hvad består chokolade af? Hvor sundt er det? Og hvor stor forskel er der på Marabous mælkechokolade, flødeboller med vekaoovertræk og den mørke 70

14. Julefrokost
11. DEC 2018 | 43M
Madmagasinet: Julefrokost

Det er blevet julefrokosttid! Tina Müller ser nærmere på supermarkedets færdige produkter som fx sild og karrysalat. Og så lærer hun at lave sin helt egen julesnaps. I køkkenet guider Adam Aamann os igennem klassiske juleretter og lover, at alle kan få su

16. Syltning og fermentering
10. JAN 2019 | 43M
Madmagasinet: Syltning og fermentering

Denne gang kigger Madmagasinet nærmere på to gamle teknikker, der har fået nyt liv i køkkenet, nemlig syltning og fermentering. Begge forlænger råvarernes holdbarhedstid og er med til at give os nye smagsoplevelser. Tina Müller prøver kræfter med fermente

Yderligere information

Kanal
DR1
Kategori
Livsstil, Mad
Sæsoner
2
Episoder
27