Madmagasinet: Is
Alle
Hvad er forskellen på billig og dyr is? Tina Müller tester is i forskellige prisklasser, og så lærer hun, hvordan man laver lækker hjemmelavet italiensk is. I køkkenet får Adam Aamann besøg af en gæst, der elsker is, og sammen laver de jordbærsorbet, og så giver Adam sit bud på den perfekte isdessert. Udløber: 2. nov 2022
Episoder
I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos
Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med "food prepping", hvor aftensmaden til en h
Hvad smager sødest - en grøn eller rød drik? I aftenens program tester vi, hvordan farver, former og forventninger påvirker smagen af den mad, vi spiser. Hjernen bliver nemlig snydt. Tina Müller bliver udfordret, når hun skal på en restaurant, hvor middag
Hvad er forskellen på billig og dyr is? Tina Müller tester is i forskellige prisklasser, og så lærer hun, hvordan man laver lækker hjemmelavet italiensk is. I køkkenet får Adam Aamann besøg af en gæst, der elsker is, og sammen laver de jordbærsorbet, og s
Aftenens program handler om sommerens favoritbær - jordbær. Tina Müller tester, hvor meget C-vitamin der er i det lille røde bær. Og hun får fif til, hvordan man dyrker de lækreste jordbær hjemme i egen have. I køkkenet har Adam Aamann besøg af en helt sæ
I en ny sæson af Madmagasinet ser Tina Müller nærmere på en af vores største nydelser, nemlig chokolade. Men hvad består chokolade af? Hvor sundt er det? Og hvor stor forskel er der på Marabous mælkechokolade, flødeboller med vekaoovertræk og den mørke 70
Yderligere information
- Kanal
- DR1
- Kategori
- Livsstil, Mad
- Sæsoner
- 2
- Episoder
- 32