Madmagasinet: Sukker
Alle
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om sukker, og Mette Frisk undersøger blandt andet, om det er rigtigt, at vi kan blive afhængige af det søde og fristende produkt. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til, hvordan man kan bruge sukker som en central smagsgiver i både det søde og det salte køkken. Udløber: 30. sep 2025
Episoder
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om æg, og Mette Frisk undersøger blandt andet sammenhængen mellem æg og forhøjet kolesteroltal. Hun kigger også på salmonellafaren, og om man egentlig kan sige, at hønen har h
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om klimavenlig mad, som har ry for både at være kedeligt og besværligt - og helt uden kød. Mette Frisk sætter en helt almindelig familie på klimavenlig kost i en uge for at un
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om chili, og Mette Frisk undersøger blandt andet, om vi kan sætte skub i slankekuren med den lille stærke frugt. Hun finder også ud af, hvor styrken i chilien egentlig sidder,
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om ost, og Mette Frisk undersøger blandt andet om franskmændene har fat i den lange ende, når det kommer til deres store indtag af ost. Nye studier viser nemlig, at ost muligv
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om den såkaldte "gourmet fastfood", som er blevet meget populær de senere år. Mette Frisk har dog sat sig for at undersøge, hvad man får for pengene, når man vælger gourmet-ud
Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om det fristende hvide brød, som gennem tiden er blevet udskældt af et hav af ernæringseksperter og diætister. Mette Frisk har dog sat sig for at finde ud af, om det virkelig
Yderligere information
- Kanal
- DR1
- Kategori
- Livsstil, Mad
- Sæsoner
- 2
- Episoder
- 27