• DR.DK
  • DRTV
  • DR LYD
Gå til DRTV forsideGå til DRTV forside
FORSIDE
KATEGORIER
LIVE
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
KATEGORIER
LIVE
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
FORSIDE
KATEGORIER
LIVE
BØRN
ULTRA
TV-GUIDE
Kontakt DR
PRIVATLIVSPOLITIK

Madmagasinet: Syltning og fermentering

DR1 | 2 SÆSONER

Alle

Denne gang kigger Madmagasinet nærmere på to gamle teknikker, der har fået nyt liv i køkkenet, nemlig syltning og fermentering. Begge forlænger råvarernes holdbarhedstid og er med til at give os nye smagsoplevelser. Tina Müller prøver kræfter med fermentering og udforsker, hvordan bakterier kan være sunde for vores krop. I køkkenet kaster Adam Aamann sig over syltede frugter og grøntsager, som kan pifte ethvert måltid op. Udløber: 10. jan 2023

Episoder

Sæson 2018
Sæson 2017
2. Fedtstoffer
19. APR 2018 | 28M
Madmagasinet: Fedtstoffer

I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos

3. Hurtig mad
26. APR 2018 | 28M
Madmagasinet: Hurtig mad

Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med "food prepping", hvor aftensmaden til en h

4. Sansemad
3. MAJ 2018 | 28M
Madmagasinet: Sansemad

Hvad smager sødest - en grøn eller rød drik? I aftenens program tester vi, hvordan farver, former og forventninger påvirker smagen af den mad, vi spiser. Hjernen bliver nemlig snydt. Tina Müller bliver udfordret, når hun skal på en restaurant, hvor middag

7. Mad på grillen
31. MAJ 2018 | 28M
Madmagasinet: Mad på grillen

Giver gas- eller kulgrill den bedste smag? Det undersøger Tina Müller i aftenens program, når to grillglade mænd griller koteletter på hver deres grilltype. Samtidig får hun tips til, hvordan man mindsker risikoen for, at der opstår kræftfremkaldende stof

8. Hjernemad
7. JUN 2018 | 28M
Madmagasinet: Hjernemad

Kan vi spise os klogere og skarpere? Tina Müller ser på, hvilke fødevarer der er gode at spise, hvis man gerne vil holde hjernen klar og fokuseret. Vi tester også, hvilket morgenbrød der giver mest stabilt blodsukker. Der bliver både kigget på eksamenssit

9. Is
14. JUN 2018 | 28M
Madmagasinet: Is

Hvad er forskellen på billig og dyr is? Tina Müller tester is i forskellige prisklasser, og så lærer hun, hvordan man laver lækker hjemmelavet italiensk is. I køkkenet får Adam Aamann besøg af en gæst, der elsker is, og sammen laver de jordbærsorbet, og s

Yderligere information

Kanal
DR1
Kategori
Livsstil, Mad
Sæsoner
2
Episoder
34