Stjernekokke: Bagsiden af Michelinstjernerne
Alle
- Bagsiden af Michelinstjernerne Hvad sker der efter Michelinstjernerne er uddelt? Når stjernekokkene endelig har opnået den ultimative anerkendelse med en eller flere stjerner i Michelinguiden, hvad er så de næste mål. Hvordan føles det at miste de samme stjerner igen, og kan det overhovedet betale sig at drive en restaurant på det niveau. Kom med bag facaden på en af verdens absolut bedste restauranter i New York, hør om den danske invasion i samme by og find ud af hvad det næste skridt er for Noma og Rene Redcepi i København. Sendt først gang 02.11.2015 Udløber: 20. feb 2025
Episoder
"At få den anden Michelinstjerne var som at være på svampe" - Rasmus Kofoed. De drømmer om den hele livet - Michelinstjernen - og når de får den, går jagten ind på den anden og den tredje. Stjernekokkene stræber efter anerkendelsen fra den verdenskendte r
- Smagen af Michelinstjernerne "Det er som at score det afgørende mål i VM finalen" - Søren Selin, A.O.C. Stjernekokkene stræber efter anerkendelse og går målrettet efter den bedste smag og stærke visuelle indtryk. Kom med i køkkenet, bag facaden hos nogl
- Bagsiden af Michelinstjernerne Hvad sker der efter Michelinstjernerne er uddelt? Når stjernekokkene endelig har opnået den ultimative anerkendelse med en eller flere stjerner i Michelinguiden, hvad er så de næste mål. Hvordan føles det at miste de samme
Yderligere information
- Kanal
- DR2
- Kategori
- Dokumentar, Livsstil, Mad