Stjernekokke: Drømmen om Michelinstjerner
Alle
"At få den anden Michelinstjerne var som at være på svampe" - Rasmus Kofoed. De drømmer om den hele livet - Michelinstjernen - og når de får den, går jagten ind på den anden og den tredje. Stjernekokkene stræber efter anerkendelsen fra den verdenskendte røde guide og jagter den bedste smag og de bedste råvarer. Kom med i køkkenet, bag facaden hos nogle af verdens bedste kokke og opdag hvordan Michelinguiden arbejder. Claus Meyer bringer os bag om Noma og hvorfor Rene Redcepi blev køkkenchef. Og hvad er det egentlig der er det unikke ved det nye nordiske køkken? Sendt først gang 19.10.2015 Udløber: 20. feb 2025
Episoder
"At få den anden Michelinstjerne var som at være på svampe" - Rasmus Kofoed. De drømmer om den hele livet - Michelinstjernen - og når de får den, går jagten ind på den anden og den tredje. Stjernekokkene stræber efter anerkendelsen fra den verdenskendte r
- Smagen af Michelinstjernerne "Det er som at score det afgørende mål i VM finalen" - Søren Selin, A.O.C. Stjernekokkene stræber efter anerkendelse og går målrettet efter den bedste smag og stærke visuelle indtryk. Kom med i køkkenet, bag facaden hos nogl
- Bagsiden af Michelinstjernerne Hvad sker der efter Michelinstjernerne er uddelt? Når stjernekokkene endelig har opnået den ultimative anerkendelse med en eller flere stjerner i Michelinguiden, hvad er så de næste mål. Hvordan føles det at miste de samme
Yderligere information
- Kanal
- DR2
- Kategori
- Dokumentar, Livsstil, Mad