Spise med Price
Alle
James og Adam Price byder med stor glæde, og velkendt selvironisk humor, velkommen til 6 helt nye programmer med fantastisk mad fra hele verden. I "Pasta Selv" er der garanti for succes med nogle af Italiens bedste pastaretter. I "Smilende Sushi" foregår alt på ægte japansk og i "Turkish Delight" kommer Umut Sakarya og hjælper til omkring den roterende kebab, så der kan serveres luksus streetfood til den store tyrkiske madfest. "Tror altså det bliver svært at nå at lave mad i dag" er et helt program dedikeret til dem, der elsker god mad, men ikke har tid til at gå i køkkenet. Her kan alle retter laves på under 10 minutter! "Natmad" må vi aldrig glemme, fordi gode retter serveret omkring midnat når nogle helt særlige højder og "Drømmene vi Drømte" er en ubekymret kultur-gastronomisk tidsrejse tilbage til 1970erne med rejecocktails, cigaretter og sukkerknalder i rødvinen.
Episoder
Brødrene Price har engang lavet en pizza med bananer. Det gør de aldrig igen!! Til gengæld laver de i dette pasta-program de mest fantastiske ægte italienske pastaretter som den elegante pasta alla norma, den legendariske tortellini og den uforskammet fri
De gør tingene på deres helt egen måde i Japan, og deres køkken er virkelig værd at kigge på. Vi kender og elsker sushi, japansk morgenmad er nærmest en kunstart, og grillet kylling minder om gastronomisk videnskab. James og Adam viser, hvordan man begår
Umut Sakarya kommer på besøg, når James og Adam Price kaster sig ud i en stor (virkelig vellykket) tyrkisk madfest med verdens bedste streetfood: shawarma, lahmacun, sigara börek og selvfølgelig ægte tyrkisk kebab. Udløber: 21. aug 2025
Jo hurtigere, jo bedre! Sådan er det nogle gange i ethvert køkken. James og Adam har hver deres bud på geniale retter, der kan laves på under 10 minutter. Udløber: 28. aug 2025
Natmad er bare noget helt særligt, og derfor kommer Lisbet Dahl, Andreas Bo m.fl. til spisning ved midnatstid. James og Adam forbereder krustader med skaldyrsfyld, vitello tonnato, en lækker pæretærte og ikke mindst den franske specialitet ficelle picarde
Der bliver drukket en del pilsnere og røget en del cigaretter, når Adam og James Price rejser tilbage til 70'erne og laver rejecocktails, mørbrad stegt som vildt, hasselbackkartofler (IKKE "hasselbagte"), waldorfsalat og ægte gammeldags fløderand med frug
Yderligere information
- Kanal
- DR1
- Kategori
- Livsstil, Underholdning, Mad
- Sæsoner
- 15
- Episoder
- 110