Madmagasinet
Alle
Programmet som hver uge ser din mad efter i sømmene.
Episoder
I aftenens program ser Tina Müller nærmere på den enorme jungle af fedtstoffer. Hvilke fedtstoffer er sundest, og hvilke giver det bedste stegeresultat? Hun ser også på, om kokosolie er det vidundermiddel, som nogen påstår. Imens er der røg i køkkenet hos
Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med "food prepping", hvor aftensmaden til en h
Hvad smager sødest - en grøn eller rød drik? I aftenens program tester vi, hvordan farver, former og forventninger påvirker smagen af den mad, vi spiser. Hjernen bliver nemlig snydt. Tina Müller bliver udfordret, når hun skal på en restaurant, hvor middag
I en ny sæson af Madmagasinet ser Tina Müller nærmere på en af vores største nydelser, nemlig chokolade. Men hvad består chokolade af? Hvor sundt er det? Og hvor stor forskel er der på Marabous mælkechokolade, flødeboller med vekaoovertræk og den mørke 70
Det er blevet julefrokosttid! Tina Müller ser nærmere på supermarkedets færdige produkter som fx sild og karrysalat. Og så lærer hun at lave sin helt egen julesnaps. I køkkenet guider Adam Aamann os igennem klassiske juleretter og lover, at alle kan få su
Denne gang kigger Madmagasinet nærmere på to gamle teknikker, der har fået nyt liv i køkkenet, nemlig syltning og fermentering. Begge forlænger råvarernes holdbarhedstid og er med til at give os nye smagsoplevelser. Tina Müller prøver kræfter med fermente
Yderligere information
- Kanal
- DR1
- Kategori
- Livsstil, Mad
- Sæsoner
- 2
- Episoder
- 27