Den store bagedyst: Ingredienser byttet om

Ved en fejl fik Emil kartoffelmel i stedet for flormelis til sin roulade.

De to dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo smager med det samme, at der ikke er noget sukker i Emils roulade. (Foto: DR Framegrab)

I forbindelse med optagelserne af den hemmelige udfordring til program fire i 'Den store bagedyst', skete der en beklagelig fejl, som det også fremgår af programmet.

Deltagerne skulle bage en roulade på 30 minutter, og da de ikke ville have tid til at måle ingredienser af undervejs, fik de afmålte mængder af alt, hvad de skulle bruge til deres kage.

Se programmet

Den store bagedyst

Sendes lørdage kl. 20 på DR1

Finale lørdag d. 24. november

Se også på DR TV

Emil fik ved en fejl kartoffelmel i stedet for flormelis, og det resulterede i en mislykket rouladebund.

Fejl ødelagde bunden

Det er først under dommernes smagning, at de konstaterer, hvad der er sket.

Efter en grundig drøftelse blev løsningen, som det også fremgår af programmet, at dommerne bedømte Emils rouladebund, som var den vellykket, idet det udelukkende er fejlen med kartoffelmel, der har gjort den mislykket.

Dommerne bedømte de andre elementer i og på Emils roulade på samme vilkår som de andre deltagere.

I sidste ende var det dommernes samlede vurdering, at Emil fortjente en placering midt i feltet.

Se episoden her: