Spil med hver fredag og vind 100.000 kr.

Fredagsprogrammet ”Alle mod 1” er familieunderholdning, der kan betale sig. Første gang 14. august.

"Alle mod 1" er endelig tilbage. Mads Steffensen holder styr på løjerne i DR1's vilde fredagsunderholdning for hele familien, hvor en kvik og modig deltager i studiet skal konkurrere mod hele Danmark om op til 100.000 kroner. Joakim Ingversen bliver igen udsat for alverdens vanvittige ting, så vi kan finde ud af om det er deltageren i studiet eller alle seerne i gennemsnit, der er bedst til at gætte. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Nordisk Film TV / Lenette Holdensen)

Mads Steffensen er vært, når DR1 den 14. august blænder op for en ny sæson af underholdningsprogrammet Alle mod 1. Programmet sendes direkte, og du kan med din smartphone eller computer spille mod deltagerne i studiet og vinde op til 100.000 kroner.

Hver fredag stiller en klog og modig deltager op i studiet. Han eller hun skal svare rigtigt på syv spørgsmål for at vinde helt op til 100.000 kroner.

Modstanderen er hele Danmark, for du og de øvrige seere svarer nemlig samtidigt. Og ender seerne med at slå deltageren i studiet, så er det en af dem hjemme foran tv-skærmen, der vinder pengene. Måske dig?

Spil med hjemme fra sofaen

Alt dette lader sig gøre ved hjælp af Alle mod 1-app’en, som du kan downloade gratis – eller du kan spille med på din computer på denne side. Seernes svar beregnes hver gang som et gennemsnit af det, som alle har svaret. På den måde kan hele nationen være med til at slå deltagerne i programmet i vanvittig viden og sjove spørgsmål - og for én seer kan det ende med at blive ekstra sjovt!

En del af spørgsmålene er sjove eksperimenter, og de bliver gennemført af medvært Joachim Ingversen. Han er hver fredag klar med nye vilde påfund, som du, sammen med deltageren i studiet, skal gætte på, hvis du vil vinde.

Download

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter