Dagspræmie fredag på P4: Et rejsegavekort på 25.000 kroner

Dagens P4-præmie byder på et rejsegavekort på 25.000 kroner, som kan bruges på safarioplevelser og rejser i Afrika eller rundrejser i Latinamerika og Asien.

Hvis du vinder fredagens dagspræmie på P4, kan du godt begynde at pakke din rejsekuffert. Du har nemlig vundet et rejsegavekort på 25.000 kroner, som kan bruges på safarioplevelser og rejser i Afrika eller rundrejser i Latinamerika og Asien. Det kunne for eksempel være:

Safarioplevelser og rejser i Afrika:

Oplev Tanzania, Kenya, Sydafrika, Uganda, Namibia eller Botswana. Du kan komme på safari i Tanzania - med mulighed for at kombinere med badeferie på Zanzibar. Du kan også bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro – eller opleve Karen Blixens farm i Kenya.

Rundrejser i Latinamerika:

Tag på rundrejse i Argentina, Cuba, Brasilien, Peru, Costa Rica, Colombia, Mexico, Galapagos, Bolivia eller Chile. Du kan besøge Macchu Pichu og gå på Inkastien i Peru eller opleve Amazon junglen.

Rundrejser i Asien:

Hvis du vil på rundrejse eller badeferie i Asien, så er Thailand, Sri Lanka + Maldiverne, Vietnam, Cambodia, Indonesien, Bali, Kina eller Laos en mulighed. Du kan også opleve Bangkok i Thailand eller den gamle mur i Kina.

Præmien er doneret af Afrika-safari.dk, Lamatours.dk og Asiatours.dk og har en værdi på 25.000 kroner.

Særlige betingelser for præmien:

Rejsegavekortet kan ikke udbetales i kontakter, og er personlig for vinderen, og kan ikke videresælges. Gavekortet skal bruges på køb af rejse hos Afrika-safari.dk, Asiatours.dk, Lamatours.dk.Gælder i 1 år – dvs. rejsen skal bookes inden for 1 år, men rejsetidspunktet kan være længere ude i tiden.

Sådan deltager du:

Send en sms til 1212 med teksten LOD. Det koster 150 kroner, der går til Danmarks Indsamling 2019.

Præmien udbydes af Danmarks Indsamling, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00.

Du deltager samtidig i lodtrækningen om P4's DanmarksPræmie, der udtrækkes lørdag aften i Danmarks Indsamlingens TV-show på DR1.

Lyt med i dag på P4:

Vinderen bliver udtrukket direkte i radioen i 'P4 Aften' kort efter klokken 18.05 i aften.

Facebook
Twitter