Danmarks børn går sammen for Syriens børn

I januar har Danmarks børn mulighed for at gå for udsatte børn i Syrien. Hver en kilometer udløser en donation på 20 kroner. Du kan registrere kilometerne her.

DR Lær, Ramasjang og Ultra kalder på alle Danmarks børn og beder dem om at gå for en god sags tjeneste i januar. Hver gang et barn har gået en kilometer, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. Donationen går til et Røde Kors-projekt i Syrien til gavn for udsatte børn. Lørdag d. 4. februar afsløres det i Danmarks Indsamling-showet på DR1, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Syrien.

Registrér kilometerne her! Husk, at alle kilometer tæller. Hvis en skoleklasse på 20 børn eksempelvis går tur på 3 km, kan der registreres 60 km. Hver kilometer udløser en donation på 20 kr., indtil der er gået 375.000 kilometer.

Du har mulighed for at vedhæfte et billede eller en video af børnene, der er ude at gå. Alternativt skal du vedhæfte et billede, hvor antal kilometer fremgår.

Registrér kilometerne her

Klik på knappen og skriv antal gået kilometer i feltet "Beskrivelse". Husk, at skriv hvor mange kilometer, I har gået. Tak for at gå med!

Børnenes Danmarks Indsamling - vi går sammen giver alle Danmarks børn mulighed for at bidrage til den årlige Danmarks Indsamling. Det skal nemlig ikke kun være de voksne, der får glæden af at samle ind til et godt formål. Børnene i Danmark kan også gøre en forskel for andre. Centrale samarbejdspartnere for Børnenes Danmarks Indsamling er landets biblioteker, FDF og Dansk Skoleidræt.

Børn, som er forhindret i at gå, er selvfølgelig også inviteret med til at bevæge sig for Syriens børn på anden vis eller lade en anden person bevæge sig på deres vegne. Børnenes Danmarks Indsamling er for alle.

På dr.dk/lær kan I hente gratis undervisningsmateriale fra DR Lær og DR Spire, som lærere og pædagoger har mulighed for at anvende – fx før eller efter en fælles gåtur. Det giver børnene mulighed for at gå sammen i fællesskab og samtidig lære noget om, hvorfor lande som Danmark yder udviklingsbistand til andre lande.

Herunder kan du downloade et "Godt gået!"-diplom og udfylde det med navn og det antal kilometer, der er gået. Det er også muligt at printe fodspor, der kan hænges op i klassen, på stuerne eller derhjemme, så I kan vise, at I går med for Syriens børn.

Diplom og fodspor kan downloades herunder:

Ved spørgsmål kontakt: vigaarsammen@dr.dk