Onsdagens præmier i 'Danmarks Indsamling på P4': 'Inflationspakke' og rejsegavekort på 20.000 kroner

Du kan hele ugen i 'Danmarks Indsamling på P4' støtte indsamlingen – og vinde præmier. Alle hverdage i uge 5 har vi to lotterier, som indeholder alt fra oplevelser til gavekort.

(© TourCompass)

Alle hverdage i tidsrummet klokken 10.00 – 12.00 sender programmet 'Danmarks Indsamling på P4'. Mandag til fredag trækkes der hver dag vindere af to timepræmier.

TIMEPRÆMIE PÅ P4

I onsdagens første timepræmie har du mulighed for at vinde en præmiepulje, som kan gøre hverdagen lidt nemmere. Du kan vinde Danmarks Indsamling på P4’s ’Inflationspakke’. Vi har samlet en præmiepakke, der indeholder ting, som flere måske har været nødt til at skære fra i den seneste tid: fitness-medlemskab, brændstof, kulturoplevelse og sommerhustur.

Præmiebeskrivelse:

2 X 1 års medlemskab til fitness

2 X 1 års medlemskab til Fitness World (Core+ medlemskab). Det er et medlemskab, du kan bruge i alle kædens centre landet over. Du får også adgang til alle holdtræninger.

Præmien er doneret af Fitness World og har en værdi af 8.136 kroner.

Et brændstofgavekort på 5.000 kroner

Et brændstofgavekort på 5.000 kr. som kan bruges på alle OKs tankstationer.

Præmien er doneret af OK og har en værdi af 5.000 kroner.

4 VIP-billetter til VM-kamp med håndboldkvinderne og signeret trøje

4 VIP-billetter til en valgfri kamp med håndboldkvinderne i den indledende runde af VM i Herning og en signeret spillertrøje i str. XL. VM i kvindehåndbold løber af stablen fra 30. november til 17. december 2023.

Præmien er doneret af Sparekassen Kronjylland og har en værdi af 6.800 kroner.

Et sommerhusgavekort på 5.000 kroner

Gavekortet på 5.000 kroner kan benyttes til leje af en valgfri feriebolig. Der kan vælges blandt 50.000 ferieboliger i 19 europæiske lande, herunder i Danmark. Gavekortet kan bruges til fuldt eller delvis at dække selve lejebeløbet af det sommerhus eller den feriebolig, du ønsker at leje.

Præmien er doneret af NOVASOL Feriehusudlejning og har en værdi af 5.000 kroner.

Konkurrencebetingelser:

'Inflationspakke'-præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Fitness-medlemskabet skal indløses inden 31/3-2023.

TIMEPRÆMIE PÅ P4

I onsdagens anden timepræmie har du mulighed for at vinde et rejsegavekort på 20.000 kroner, som kan bruges på safarioplevelser og rejser i Afrika eller rundrejser i Asien, Latinamerika og Australien.

Præmiebeskrivelse:

Du kan for eksempel opleve:

Safarioplevelser og rejser i Afrika:

Du kan komme på safari og helt tæt på Afrikas vilde dyr og fascinerende natur. Du kan opleve Tanzania, Kenya, Sydafrika, Uganda, Namibia, Zambia eller Botswana. Der er mulighed for at kombinere safarioplevelser med badeferie: Tag på safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar.

Rundrejser i Latinamerika:

Oplev rundrejser i Argentina, Cuba, Colombia, Brasilien, Peru, Costa Rica, Colombia, Mexico, Galapagos, Bolivia eller Chile. Du kan opleve Macchu Pichu og gå på Inkastien i Peru eller besøge Rio de Janeiro i Brasilien eller opleve Amazon-junglen.

Rundrejser i Asien:

Oplev rundrejser og badeferie i Thailand, Sri Lanka, Vietnam, Cambodia, Indonesien, Bali eller Laos. Oplev Thailands jungle, sandstrande på Bali eller Ha Long-bugten i Vietnam.

Rundrejser i Australien:

Oplev storbyoplevelser i Sydney, besøg ved Uluru i Australiens røde centrum og tropiske Cairns med mulighed for at opleve Great Barrier Reef og verdens ældste regnskov.

Præmien er doneret af TourCompass og har en værdi af 20.000 kroner.

Konkurrencebetingelser:

Kan ikke udbetales i kontanter. Er personlig for vinderen og kan ikke videresælges. Skal bruges på køb af rejse hos TourCompass.dk. Gælder i 1 år – dvs. rejsen skal bookes inden for 1 år, men rejsetidspunktet kan være længere ude i tiden.

Sådan vinder du dagens timepræmier:

'Danmarks Indsamling på P4' har onsdag to timelodtrækninger. Send en SMS i de nævnte tidsrum til 1212 med teksten LOD. Det koster 150 kroner, der går til Danmarks Indsamling 2023.

Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Røde Kors, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00.

Alle, der sender en SMS med beskeden LOD til 1212 mellem mandag og lørdag, deltager samtidig i lodtrækningen om P4's DanmarksPræmie. Vinderen af den samlede præmie udtrækkes lørdag d. 4. februar i TV-showet på DR1 og DRTV.

Lyt med i 'Danmarks Indsamling på P4'

Vinderne af dagens timepræmier bliver udtrukket direkte i radioen i 'Danmarks Indsamling på P4' onsdag mellem klokken 10.00 og 12.00.

Læs mere om regler og vilkår for lotteri på Danmarks Indsamlings hjemmeside her.