Onsdagens præmier i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3:  Hjemmefest Royal, koncertbilletter for 2 personer samt Lalandia-weekendophold for 16 personer

Du kan hele ugen i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3 støtte Danmarks Indsamlingen – og vinde præmier. Alle hverdage i uge 5 trækker vi lod om et væld af præmier, som indeholder alt fra oplevelser til gavekort.

(Foto: © Aleksandar Mijatovic)

Alle hverdage i tidsrummet klokken 9.00 – 12.00 samler vi ind til Danmarks Indsamling på P3 i programmet ’Formiddagen med Frederik og Frederikke’. Mandag til fredag trækkes der hver dag vindere af både en dagspræmie og en timepræmie.

DAGSPRÆMIE PÅ P3

I onsdagens dagspræmie har du mulighed for at vinde en komplet hjemmefest med drikkevarer og soundboks. Send SMS til 1212 med teksten SUPER. Det koster 150 kroner at deltage i lodtrækningen.

Præmien er doneret af Ceres Royal.

KARMAPRÆMIE PÅ P3

’Formiddagen med Frederike og Frederikke’ udlodder hver dag en karmapræmie, hvor du får mulighed for at støtte værdigt trængende danske børn. Mandag kan du på børnenes vegne vinde 16 stk. weekendophold i et valgfrit Lalandia inklusive fri adgang til Aquadome, Monkey Tonky Land, guldarmbånd og forplejning under hele opholdet.

Send SMS til 1212 med teksten VIND. Det koster 50 kroner at deltage i lodtrækningen.

Præmien er doneret af Lalandia.

TIMEPRÆMIER PÅ P3

Med onsdagens timepræmie har du mulighed for at vinde 2 koncertbilletter til Louis Tomlinson, når han gæster Royal Arena den 31. august.

Præmien er doneret af Live Nation og har en samlet værdi af 1.000 kroner.

Sådan vinder du dagens præmier:

'Formiddagen med Frederik og Frederikke' har hver dag lodtrækninger til dagspræmien. Send en SMS i de nævnte tidsrum til 1212 med teksten SUPER. Det koster 150 kroner, der alle går til Danmarks Indsamling 2023.

Alle, der sender en SMS med beskeden SUPER til 1212 mellem mandag og lørdag, deltager samtidig i lodtrækningen om P3's hovedpræmie: en MINI Cooper SE Maxmized til en værdi af 311.000 kroner samt en rejse for 2 personer til Grønland til en værdi af 50.000 kroner. Vinderen af den samlede præmie udtrækkes lørdag d. 4. februar i TV-showet på DR1 og DRTV.

Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Røde Kors, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00.

Lyt med i 'Danmarks Indsamling på P3'

Vinderne af dagens præmier bliver udtrukket direkte i radioen i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3 mandag mellem klokken 9.00 og 12.00.

Læs mere om regler og vilkår for lotteri på Danmarks Indsamlings hjemmeside her.