Tirsdagens præmier i Danmarks Indsamling på P3: Elcykler og VIP-billetter til Northside og Tinderbox

På P3 kan du hele ugen op til Danmarks Indsamling TV-show d. 2. februar støtte indsamlingen - og samtidig vinde et hav af præmier. Hver dag har vi to tombolaer, som vi har proppet med fede præmier.

DAGENS TOMBOLA

SCO Premium E-Shopper og SCO Premium E-City

Præmiebeskrivelse: SCO Premium E-Shopper er en dame el-cykel, som ligger i SCO’s Premium klasse. El-cyklen er i 28” og har 7 indvendige Shimano gear samt et stærkt 11 AH batteri, som er en del af SCO’s eget SPES system, der kombineret med den lille og støjsvage frontmotor giver gode køreegenskaber. El-cyklen er monteret med en kraftig for-og baglygte og er i en mat sort farve.

SCO Premium E-City er en herre el-cykel som ligger i SCO’s Premium klasse. El-cyklen er i 28” og har et kraftigt 11 AH batteri, der gør at du kan køre lange ture. SCO Premium E-city har en mat sort farve og et enkelt design. Cyklen har 7 indvendige gear fra Shimano, bagagebærer og påmonteret lys.

Værdi: 24.998 kr.

Sponsor: SCO

Sådan vinder du dagens præmie:

Send en SMS til 1212 med teksten TOMBOLA. Det koster 25 kroner, som går til Danmarks Indsamling 2019.

DAGENS LYNTOMBOLA

2 VIP-billetter til BÅDE Northside Festival og Tinderbox

Præmiebeskrivelse: 2 x VIP partoutbilletter til Northside (adgang til VIP-område) + 2 x VIP partoutbilletter til Tinderbox (adgang til VIP-område)

Værdi: 13.980 kr.

Sponsor: Down The Drain Productions

Sådan vinder du dagens lynpræmie:

Når lyntombolaen er startet, sender du en SMS til 1212 med teksten LYN. Det koster 25 kroner, som går til Danmarks Indsamling 2019.

FacebookTwitter