Torsdagens præmier i Danmarks Indsamling på P3: VIP fodboldrejse, Wonderfestiwall og iPhone Xr

På P3 kan du hele ugen op til Danmarks Indsamling TV-show d. 3 februar støtte indsamlingen - og samtidig vinde et hav af præmier. Hver dag har vi to tombolaer, som vi har proppet med fede præmier.

REUTERS (Foto: Dylan Martinez © Scanpix)

DAGENS TOMBOLA

VIP tur til Liverpool FC v Tottenham Hotspur for 2 personer.

Præmiebeksrivelse: Fly fra København/Billund til Manchester + Transport til og fra lufthavn i Manchester + 2 nætter på hotel i dobbeltværelse inkl. morgenmad + Middag med en LFC legende + Transport til og fra Anfield + Guidet VIP tour på Anfield + Forplejning i Carlsberg Loungen i forbindelse med kamp + Main Stand billetter til LFC v Tottenham Hotspur.

Værdi: 25.000

Sponsor: Carlsberg Breweries A/S

Sådan vinder du dagens præmie:

Send en SMS til 1212 med teksten TOMBOLA. Det koster 25 kroner, som går til Danmarks Indsamling 2018.

DAGENS LYNTOMBOLA

Festivalpakke for 6 personer til Wonder Festiwall på Bornholm med transport fra København og tilbage

Præmiebeskrivelse: 6 x pakkerejser fra København til Wonderfestiwall på Bornholm (KBH - Bornholm tur/retur inkl. partoutadgang)

Værdi: 5.370

Sponsor: Foreningen Wonder Festiwall

&

iPhone Xr 128GB – Sort.

Præmiebeskrivelse: iPhone Xr lægger sig op ad det stilrene design, som du kender fra iPhone Xs, med en knivskarp skærm, der går helt til kant. iPhone Xr har branchens mest avancerede LCD-skærm, den intelligente A12 Bionic chip og et kamera med portrætfunktion, bokeh-effekter og face-ID.

Værdi: 6.500

Sonsor: Teleselskabet 3

Sådan vinder du dagens lyntombola:

Når lyntombolaen er startet, sender du en SMS til 1212 med teksten LYN. Det koster 25 kroner, som går til Danmarks Indsamling 2018.

FacebookTwitter