Torsdagens præmier i 'Danmarks Indsamling på P4': Forlænget weekend i Lalandia og Bruce Springsteen-koncertpakke

Du kan hele ugen i 'Danmarks Indsamling på P4' støtte indsamlingen – og vinde præmier. Alle hverdage i uge 5 har vi to lotterier, som indeholder alt fra oplevelser til gavekort.

(© Lalandia)

Alle hverdage i tidsrummet klokken 10.00 – 12.00 sender programmet 'Danmarks Indsamling på P4'. Mandag til fredag trækkes der hver dag vindere af to timepræmier.

TIMEPRÆMIE PÅ P4

I torsdagens første timepræmie har du mulighed for at vinde en forlænget weekend i Lalandia for op til otte personer. Ophold er inkl. mad og drikke, guldarmbånd og VIP-adgang til Aquadome én time før normal åbning (enten lørdag eller søndag).

Præmiebeskrivelse:

Forlænget weekend (torsdag til søndag) ophold i Lalandia, der kan frit vælges mellem et ophold i Rødby, Billund eller Søndervig for op til otte personer. Ophold er inkl. mad og drikke i Lalandias restauranter, samt guldarmbånd for op til otte personer (dette giver fri adgang til alle aktiviteter). Derudover får vinderen VIP-adgang til Aquadome én time før normal åbning (enten lørdag eller søndag).

Præmien er doneret af Lalandia A/S.

Konkurrencebetingelser:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

TIMEPRÆMIE PÅ P4

I torsdagens anden timepræmie har du mulighed for at få fyldt din koncertkalender i 2023 op med livekoncerter.

Præmiebeskrivelse:

En Live Nation-koncertpakke med to (2) billetter til hver af nedenstående koncerter:

  • Peter Gabriel, Royal Arena, 30. maj

  • Depeche Mode, Parken, 27. juni

  • Bruce Springsteen and the E-Street Band, Parken, 11. juli

  • Jailbreak festival, Fængslet i Horsens, 11. + 12. august: 4 partoutbilletter, overnatning for 4 personer i fængslets hostel (11. + 12. august) lige ved siden af festivalen og 'en flok bajere'

Præmien er doneret af Live Nation Danmark og har en værdi af 11.040 kroner.

Konkurrencebetingelser:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Gældende Live Nation konkurrencebetingelser er gældende. De findes her.

Sådan vinder du dagens timepræmier:

'Danmarks Indsamling på P4' har torsdag to timelodtrækninger. Send en SMS i de nævnte tidsrum til 1212 med teksten LOD. Det koster 150 kroner, der går til Danmarks Indsamling 2023.

Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Røde Kors, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00.

Alle, der sender en SMS med beskeden LOD til 1212 mellem mandag og lørdag, deltager samtidig i lodtrækningen om P4's DanmarksPræmie. Vinderen af den samlede præmie udtrækkes lørdag d. 4. februar i TV-showet på DR1 og DRTV.

Lyt med i 'Danmarks Indsamling på P4'

Vinderne af dagens timepræmier bliver udtrukket direkte i radioen i 'Danmarks Indsamling på P4' torsdag mellem klokken 10.00 og 12.00.

Læs mere om regler og vilkår for lotteri på Danmarks Indsamlings hjemmeside her.