Torsdagens præmier i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3: 3x2 partoutbilletter til Roskilde Festival, 4 VIP billetter til Aiasound Festival samt koncertbilletter for 2 personer til Harry Styles.

Du kan hele ugen i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3 støtte Danmarks Indsamlingen – og vinde præmier. Alle hverdage i uge 5 trækker vi lod om et væld af præmier, som indeholder alt fra oplevelser til gavekort.

(© Roskilde Festival)

Alle hverdage i tidsrummet klokken 9.00 – 12.00 samler vi ind til Danmarks Indsamling på P3 i programmet ’Formiddagen med Frederik og Frederikke’. Mandag til fredag trækkes der hver dag vindere af både en dagspræmie og en timepræmie.

DAGSPRÆMIE PÅ P3

I torsdagens dagspræmie har du mulighed for at vinde 3x2 partoutbilletter til Roskilde Festival. Send SMS til 1212 med teksten SUPER. Det koster 150 kroner at deltage i lodtrækningen.

Præmien er doneret af Roskilde Festival til en værdi af 14.400 kroner.

TIMEPRÆMIER PÅ P3

Med torsdagens timepræmie har du mulighed for at vinde en luksuspakke til Aiasound Festival for 4 personer inklusive 4 partoutbilletter, merch og forbrugskort på 1000 kroner per person.

Præmien er doneret af Aiasound og har en samlet værdi af 20.000 kroner.

Du kan ligeledes vinde 2 koncertbilletter til The Harry Styles, når han gæster Nordstern Arena den 13. maj.

Præmien er doneret af Live Nation og har en samlet værdi af 1.710 kroner.

Sidst men ikke mindst er der 10 partoutbilletter på højkant til heksekedlen i Jyske Bank Boxen, når herrehåndboldens pokalturnering Santander Final4 skal afgøres henover weekenden den 18-19. februar, med både semifinale, bronzekamp og pokalfinale!

Præmien er doneret af Jyske Bank Boxen og har en samlet værdi af 4.200 kroner.

KARMAPRÆMIE PÅ P3

’Formiddagen med Frederike og Frederikke’ udlodder hver dag en karmapræmie, hvor du får mulighed for at støtte værdigt trængende danske børn. Præmien tildeles en nødhjælpsorganisation og torsdag kan du på børnenes vegne vinde 25 stk. entrebilletter inkl. turpas til Tivoli Friheden i Aarhus. Send SMS til 1212 med teksten SUPER. Det koster 150 kroner at deltage i lodtrækningen.

Præmien er doneret af Tivoli Friheden.

Sådan vinder du dagens præmier:

'Formiddagen med Frederik og Frederikke' har hver dag lodtrækninger til dagspræmien. Send en SMS i de nævnte tidsrum til 1212 med teksten SUPER. Det koster 150 kroner, der alle går til Danmarks Indsamling 2023.

Alle, der sender en SMS med beskeden SUPER til 1212 mellem mandag og lørdag, deltager samtidig i lodtrækningen om P3's hovedpræmie: en MINI Cooper SE Maxmized til en værdi af 311.000 kroner samt en rejse for 2 personer til Grønland til en værdi af 50.000 kroner. Vinderen af den samlede præmie udtrækkes lørdag d. 4. februar i TV-showet på DR1 og DRTV.

Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Røde Kors, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00.

Lyt med i 'Danmarks Indsamling på P3'

Vinderne af dagens præmier bliver udtrukket direkte i radioen i 'Formiddagen med Frederik og Frederikke' på P3 mandag mellem klokken 9.00 og 12.00.

Læs mere om regler og vilkår for lotteri på Danmarks Indsamlings hjemmeside her.