Ændringer i nyt show sender DR-vært på overarbejde: Naboerne er trætte af at høre mig øve

Kristian Gintberg har haft travlt med at øve forud for ugens udgave af LIVE på DR1, der var ændret og udvidet.

Kristian Gintberg står i spidsen for DR1's nye musikprogram LIVE, hvor 18 solister og bands kappes om seernes likes i LIVE-appen - og om de to coaches Lina Rafn og Sanne Salomonsens gunst. (Foto: Kasper Månsson © dr)

Kristian Gintberg har ikke kunnet hvile på laurbærrene efter premieren på det nye musikprogram LIVE.

For dårligt var showet løbet over skærmen i sidste uge, før DR meldte ud, at det skulle ske store ændringer.

LIVE blev i denne uge udvidet med et ekstra program på en halv time - og deltagerne fik dobbelt så lang tid til at synge i. Og det har givet værten Kristian Gintberg en hel del ekstra hjemmearbejde.

- Det har været en uge, hvor der er blevet ændret en hel masse ting. Det er ikke sådan, at jeg ikke har kunnet bruge den rutine, jeg havde taget med mig fra første program. Men jeg kunne ikke hvile på laurbærrene, siger den unge tv-vært.

Masser af hjemmearbejde

Kristian Gintberg, der nok bedst er kendt som vært på 'MGP' og 'Ramasjang Mysteriet' og i øvrigt selv spiller musik og synger, har haft ekstra travlt hele ugen med at øve op til fredagens program.

- Jeg går meget rundt derhjemme og siger alle mine replikker højt. Jeg skal have det ud af munden, for at jeg husker det. Selvom jeg har læst manuskriptet 1.000 gange, kan jeg ikke huske det, med mindre jeg siger det højt. Så jeg tror, at mine naboer er pissetrætte af mig, griner han.

Selvom han denne gang har skullet bestyre et meget længere tv-show, har han dog ikke været spor nervøs.

- Man kan lige så godt omfavne de små skønhedsfejl, der måtte opstå, selvom man altid prøver at gøre sit bedste. Selvfølgelig skal der ikke være for mange af dem. Men det er også dét, der gør det ægte, og dét som gør, at man forstår, at det er en live-udsendelse.

Bedre plads til musikken

Når LIVE er blev ændret og udvidet, så skyldes det to ting, forklarer Kristian Gintberg.

Seerne skulle have bedre tid til at høre artisterne optræde, så også dem, der ser med på stream i DR TV, kunne nå at stemme. Her er nemlig ofte forsinkelse i forhold til det almindelige tv-signal. Desuden skulle der simpelthen være mere musik i programmet.

- Det er fedt, at der nu er et minut for artisterne at spille i og ikke kun et halvt. Så får man hørt noget mere. For LIVE er jo et musikprogram på musikkens præmisser. Så det var det helt rigtige at gøre, mener han.

Facebook
Twitter