Afvist igen og igen på grund af sin alder. Nu har hun lige vundet en kvart million på DR1

Sangerinden Joanita Zachariassen er vinder af DR1-programmet LIVE og et musiklegat på 250.000 kroner.

Vinder af LIVE 2018, Joanita Zachariassen, sammen med sin coach Sanne Salomonsen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Fredag efter fredag har hun imponeret med sin stemme, sit nærvær og sin charme i bedste sendetid i DR1-programmet LIVE.

Og fredag aften kunne den 36-årige sangerinde Joanita Zachariassen så sætte kronen på værket og lade sig kåre som vinder af musikprogrammet og samtidig tage imod titlen som Danmarks nye liveartist.

Med titlen følger også et musiklegat på 250.000 kroner til fremme af hendes musikalske karriere.

Det var en tydelig rørt vinder, der straks faldt til jorden, da hendes navn blev råbt op, og efterfølgende havde hun da også svært ved at holde tårerne tilbage.

- Jeg er helt oppe i skyerne. Jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg kan ikke engang beskrive det, så begynder jeg at tude, lød det fra Joanita Zachariassen umiddelbart efter programmet.

Sejren og titlen som Danmarks nye liveartist kom i hus efter en intens finale, hvor den 36-årige sangerinde, der gennem programmerne er blevet coachet af Sanne Salomonsen, i den allersidste duel stod over for den 21-årige sangerinde Emilie Jæger, der har haft Lina Rafn som sin coach.

Se Joanita Zachariassens finaleoptræden med nummeret 'Kiss Kiss'.

En fuldendt artist

Efter sin første optræden i finalen med nummeret 'Heartbreaker' var programmets musikekspert Pelle Peter Jensen fuld af roser til Joanita Zachariassen.

- Gennem programmerne er du blevet en fuldendt artist, og vi har set, at du har hele pakken. Du formår at kombinere noget, der er lige så stort, som når Adele laver sine ballader, og lige så dansabelt som Rihanna, når hun laver sine hits. Du blander de to ting sammen, så det giver mening, og det er megafedt.

- Du har været vildt overbevisende hver eneste gang. Man får lyst til at danse og samtidig lytte til, hvad det er for en historie, du fortæller, lød det fra Pelle Peter Jensen.

Har mødt modstand på grund af alder

Titlen som vinder af LIVE - og ikke mindst musiklegatet på den kvarte million - er en stor, personlig sejr for den 36-årige Joanita Zachariassen, der nu endelig får mulighed for at udgive det album, hun har kæmpet så længe for.

- Jeg har knoklet for at komme igennem hos pladeselskaberne, men jeg er tit blevet mødt med den der 'det er lige sent nok', hvor folk har refereret til min alder. Så jeg har været tæt på at give op, men da LIVE kom, tænkte jeg 'nu tager jeg den ekstra chance', har hun tidligere fortalt til dr.dk.

Se Joanita Zachariassens tidligere optrædener i LIVE herunder og se også de øvrige artisters finaleoptrædener.

Facebook
Twitter