Bundærlig Lina Rafn efter kras kritik: Det er sgu min skyld

Infernal-frontkvinden tager det fulde ansvar for, at hendes band Desmond fik en hård medfart i fredagens LIVE.

Lina Rafns band, Desmond, fik en hård medfart i fredagens LIVE. Og det tog hun det fulde ansvar for: Den tager jeg på mig, lød det fra hende. (© dr)

Bandet Desmond fra Brønshøj fik fredag aften en hård medfart efter deres optræden med nummeret 'Paris' i LIVE på DR1.

Programmets musikekspert, Pelle Peter Jensen, gav således bandet aftenens laveste karakter af alle artister - og han påpegede, at bandet manglede en tydelig og karismatisk forsanger.

- Der er en grund til, at man ved, at Simon Kvamm er med i Nephew, men man ikke kan navnene på de fire andre. Fordi han er en frontmand. Du må ikke først gemme dig bag en trommeslager og bagefter bag et keyboard, lød den kradse kritik fra musikeksperten med henvisning til bandets forsanger Asbjørn.

Se deres optræden her:

- Aben sidder lige her

Desmonds coach, Lina Rafn, kom dog hurtigt de tydeligt skuffede drenge til undsætning.

- Det er faktisk meget min rådgivning til jer, at I skulle være en demokratisk fremstilling i tv-processen. Det er mig, der har sagt, at I alle sammen er vigtige. For Asbjørn er karismatisk, du stikker ud og du har i høj grad viljen og hjertet til at være en frontmand, lød det fra Lina Rafn.

Og hun gik længere endnu, da hun - med egne ord - tog aben på sine skuldre:

- Aben sidder lige her - det er ikke jeres problem. Så hvis I får en lortekarakter af Danmark, så er det sgu min skyld. Undskyld drenge, hvis det kommer til at koste jer jeres plads i programmet.

Får endnu en chance

I Afgørelsen stod det klart, at Desmond for anden uge i træk var blandt de to af Lina Rafns artister, der havde fået færrest point af seerne.

Men her valgte Lina Rafn at beholde bandet fra Brønshøj frem for guitarcharmøren Rasmus Nelausen.

- Så skal vi fandeme give dem en frontmand. Asbjørn, du har egoet, der følger med. Det skal ingen være i tvivl om. Og det mener jeg fra det bedst tænkelige sted, lød det fra Lina Rafn.

Seks artister er nu tilbage i konkurrencen om at vinde titlen som Danmarks nye liveartist og et musiklegat på 250.000 kroner.

Finalen sendes fredag den 19. oktober.

- Jeg sidder selvfølgelig og ser lidt muggen ud nu. Og det er ikke på grund af jer, det er på grund af min egen præstation, sagde Desmonds coach, Lina Rafn, efter bandet havde været på scenen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
Facebook
Twitter