Er de Danmarks nye hitduo? Smeltede hjerter i massevis på live-tv

Duoen Artisterne står på kanten af deres helt store gennembrud efter deres optræden i LIVE.

Villads og Mark udgør tilsammen duoen Artisterne. (Foto: Kasper Månsson © dr)

De har kun spillet sammen i godt og vel et års tid, men Villads og Mark, der tilsammen udgør Artisterne, kan meget vel være på vej til at gøre sig gældende på den danske musikscene.

Fredag aften optrådte duoen fra Nykøbing Falster i DR1's nye, store musikprogram LIVE med sangen 'Vi To', som de selv har skrevet og komponeret.

Sangen fik seerne til deres mobiltelefoner i sådan en grad, at duoen strøg ubesværet videre i programmet under coachen Sanne Salomonsens vinger.

Sangen 'Vi To', som du i øvrigt kan høre i sin fulde længe på duoens YouTube-kanal her, er en meget personlig sang, som Villads har skrevet til sin kæreste, Nina.

- Den handler om, at hun tit har sin måde at gøre tingene på, og at jeg har min. Men selvom vi er så forskellige og lever i det her univers af modsætninger, så hænger vi stadig sammen på den helt rigtige måde, forklarer Villads og afslører, at kæresten da også fældede nogle tårer, da han præsenterede den for hende for første gang.

I LIVE fredag aften fik tv-seerne kun mulighed for at høre 30 sekunder af 'Vi To', men længere tid behøver man faktisk heller ikke for at kunne forholde sig til sangen, mener Villads.

- Man når at opleve så meget af sangen på de 30 sekunder, at man nemt kan nå at få billeder i hovedet. Det gør jeg i hvert fald selv, og jeg håber selvfølgelig, at seerne gjorde det samme, siger han.

Se Artisternes optræden her.

Vil udvikle sig med Sanne

Selvom nerverne sad uden på tøjet hos de to musikere, lykkes det dem altså at sikre sig en plads på Sanne Salomonsens hold.

- Vi er rigtig glade for, Sanne valgte os. Vi glæder os til at arbejde sammen med hende og samtidig udvikle os som musikere, og det håber vi, hun kan hjælpe os med, siger duoens guitarists, Mark.

I alt 11 artister gik videre fra fredagens første LIVE-udsendelse. Se eller gense programmet her - og husk at følge med, når en række nye, musikalske talenter går på scenen i LIVE igen på fredag klokken 20 på DR1.

Facebook
Twitter