Kristian Gintberg fik hæsblæsende debut i nyt DR1-show

Der var både stress og kys i luften, da den populære Ramasjang-vært for første gang stod alene på scenen i DR1's nye musikprogram LIVE.

- Vi har hele tiden arbejdet med, at det var en risiko, at der gik noget galt med en guitar, der ikke virkede, eller noget musik, der starter forkert. Når man skal have så mange artister ind at optræde, så hurtigt efter hinanden, så vil der være nogle tekniske ting, som ikke lige sidder i skabet, siger Kristian Gintberg. (Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Et splinternyt tv-format. To coaches, der har deres egen mening om, hvordan showet skal foregår. Og hele 18 artister, der skulle optræde på bare én time.

Fredag aften fik Kristian Gintberg en hæsblæsende debut som voksen-tv-vært i det nye DR1-show LIVE.

- Jeg vil ikke sige, jeg har været nervøs. Jeg har været spændt. Men jeg synes, det er gået skidegodt, siger Gintberg, der bedst er kendt fra børneprogrammet 'Ramasjang Mysteriet' og også har været vært på 'MGP' - og som i øvrigt også selv er musiker.

Kæmpe lys fra Sanne

I LIVE har de mange artister bare 30 sekunder til at overbevise seerne om, at de skal gå videre i konkurrencen.

- Nogle gange kan man godt fare vild i, hvor langt man er med alle de artister. Men jeg bruger lang tid på at snakke med dem, inden vi optager, og jeg har hørt deres lydprøver, så jeg har et godt indtryk af, hvem der er ham, og hvad de kan, siger Kristian Gintberg.

Programmets rutinerede coaches, Sanne Salomonsen og Lina Rafn, gav også den unge vært kam til sit hår.

Kristian Gintberg har skrevet omkring 20 numre til ’Ramasjang Mysteriet’, 6-7 sange til ’Ramajetternes Jul’ og også lidt musik til ’Lille Nørd’. (Foto: Kasper Månsson © dr)

- Men der er også en meget kærlig stemning i tv-studiet. Jeg fik et ordentligt kys på kinden af Sanne, lige inden vi gik i gang, som vores makeup-artist måtte hen og fjerne det, efter det havde siddet der lidt for længe…

Se hvad der kan ske, når man sender live i klippet her med Kristian Gintberg og deltageren Zakarias.

Se LIVE i DR TV her - og de næste syv fredage på DR1.