Metalband tager fusen på seerne i bedste sendetid: Det gik sgu åbenbart

Bandet Royal Deceit satsede alt og spillede hård metal i nyt DR1-show. 

- Dansk tv trænger til metal!

Så klar er meldingen fra bandet Royal Deceit, der fredag aften bragede igennem i bedste sendetid på DR1 i det nye musikprogram LIVE.

Og metal var, hvad både dansk tv og seerne fik. Og de elskede det.

Royal Deceit er i hvert fald sikkert videre i programmet, hvor de er kommet under coach Sanne Salomonsens vinger.

- Vi tog en chance. Det kunne lige så godt være faldet sammen under os og vi kunne være blevet til grin. Men det gik sgu åbenbart. Man kommer ingen vegne, hvis ikke man løber en risiko en gang i mellem.

- Vi var helt oppe at køre! Det tror jeg også godt kunne ses. Adrenalinen kørte bare, fortæller bandet Royal Deceit efter de fredag klarede sig videre i DR1-showet LIVE. (Foto: © Kasper Månsson, dr)

Havde ikke regnet med danskernes stemmer

Royal Deceit havde egentlig regnet med, at de skulle retur til hjembyen Skanderborg efter de 30 sekunder, som de havde til at overbevise coaches og seere, var gået.

- Men så siger de vores navn! Vi havde slet ikke regnet med, at danskerne ville stemme på os. Det er megafedt! Vi har fået blod på tanden nu.

Og selv om seerne - indtil videre - kun har fået 30 sekunder af Royal Deceit, så er fanskaren allerede begyndt at vokse.

- Vi har fået en fantastisk kommentar fra en mor, der skrev, at vi havde en ny største fan, og det var hendes dreng. Han havde sprunget alle fjedrene i sofaen, fordi han havde hoppet og headbanget og givet den gas. Det er sådan noget, der giver én gejst.

Du kan lytte til Royal Deceit på Spotify.