Pop-tvillinger er klar til at erobre hele kongeriget: Drømmen er at optræde for dronningen

Chris og Alec Andrev optrådte fredag aften foran hele Danmark, og gruppens fremtidsplaner er endnu større.

Alec og Chris Andreev er frontfigurerne i bandet The Cosmic Twins. (Foto: © Kasper Månsson, dr)

- I leverede virkelig på scenen. I skal på mit hold!

Sådan lød det begejstret fra coachen Sanne Salomonsen i DR's nye musikprogram LIVE fredag aften, hvor bandet The Cosmic Twins fejede benene væk under både seerne og Danmarks rockmama.

Gruppen består af tvillingerne Chris og Alec Andreev og deres ven Benjamin Rozilio, men tvillinge-trioens rejse ud i musikkens kosmiske univers begyndte faktisk et helt andet sted end i DR Byens Studie 5 fredag aften.

- Det var, da vi som meget yngre spillede 'Guitar Hero' og gik utroligt meget op i at være den bedste, fortæller Chris Andreev på 23, der er forsanger i bandet.

- Ja, vi har altid godt kunnet lide at spille computerspil. Og da 'Guitar Hero og 'Rock Band' udkom, gik vi vildt meget op i det og blev fanget af det og fik lyst til at starte vores band. Det var bare så fedt at stå dér og være i troen om, at man rigtigt rockede og nailede den. Det var en stor inspiration til at gå videre med musikken, supplerer den guitarspillende, enæggede tvillingebror Alec Andreev.

Til deres audition sang tvillingerne deres egen sang 'Save Me'. I afspilleren herunder kan du høre nummeret i fuld længde, mens du læser videre.

Ambitionerne er enorme

I takt med at de blev ældre, begyndte brødrene at arbejde mere med musikken og gik til reel undervisning.

Og efter folkeskolen tog de to brødre på musikefterskole for at forfølge drømmen om at blive noget ved musikken.

Her stødte de på bandets 'tredje tvilling', Benjamin Rozilio, der i dag gruppens trommeslager.

- Da vi begyndte på skolen, klikkede vi ret hurtigt med Benjamin og spillede bare alt det musik, vi overhovedet kunne, det år. Og så besluttede vi egentlig at fortsætte som band efterfølgende, fortæller Alec Andreev.

The Cosmic Tiwns trommeslager Benjamin Rozilio omgivet af tvillingerne Alec og Chris Andreev. (Foto: © Kasper Månsson, dr)

Selvom de fleste klassiske bands består af en sanger, guitarist, trommeslager og bassist, så står gruppens skyhøje ambitioner i vejen for en familieforøgelse.

- Vi har prøvet at få en fjerde mand ind som bassist, fordi der traditionelt er sådan én i et band. Men vi har aldrig fundet en, der var ambitiøs nok, lyder det fra Chris Andreev, der fortsætter:

- Det er ikke for at lyde arrogant. Men vi vil bare meget med det her, og vi kunne ikke finde nogen, der vil det lige så meget. Så vi har nogle af elementerne på et backingtrack, når vi optræder, siger han.

En kongelig affære

Drømmene for trioen er altså store.

Drengene fortæller, at det da også er målet for dem at kunne leve af musikken og klare sig som et navn i musikbranchen.

Særligt to delmål drømmer de dog om at få indfriet på vejen.

- At stå foran dronningen og fyre et helt vildt energisk show af for hende kunne være helt vanvittigt. Hun er jo oppe i årene, og det er måske ikke lige vores musik, hun lytter til normalt, det ved vi jo ikke noget om. Men vi synes bare, det kunne være sjovt at vise hende, hvor vildt et band kan være, lyder det fra Chris Andreev.

Hans tvillingebror er hurtig til at tilføje deres andet mål for karrieren:

- Og så vil vi jo også gerne optræde på Orange Scene på Roskilde Festival engang.

Se The Cosmics Twins audition i LIVE her.