Sanne Salomonsen mundhugges med radiovært på live-tv: Du sabler os så pisse hårdt!

Det fik Sanne Salomonsen helt op i det røde felt, da musikekspert Pelle Peter Jensen revsede én af hendes artister i LIVE fredag aften.

Det gik ikke stille af sig, da LIVE løb over skærmen fredag aften.

Programmets to coaches, Sanne Salomonsen og Lina Rafn, var flere gange direkte uenige i de ord, programmets musikekspert, Pelle Peter Jensen, knyttede til showets artister.

Det kulminerede efter showets sidste artist, gruppen Cosmorose, havde været på scenen.

- Jeg synes ikke, at det her var lige så godt som for en uge siden, begyndte musikeksperten.

- Jeg havde det lidt som om, jeg kom ind i et øltelt til en havnefest, og der stod et ok coverband, der spillede et ok covernummer, men ikke mere end det.

Meget lidt forståelse

Så afbrød Sanne Salomonsen:

- Wooow, Pelle Peter, nu bliver du sgu for censoragtig, sagde rockmamaen og pointerede, at gruppen fremover ville spille sit eget materiale.

Den opildnede coach fortsatte talestrømmen:

- Det er jo det, vi glæder os så meget til, hvis vi ikke bliver sablet så pisse hårdt af censor deroppe i baren. Jeg synes godt nok, at du har en lille smule for lidt forståelse for det her. Det bliver jeg nødt til at sige til dig.

Musikekspert tager det roligt

Pelle Peter Jensen tager efter showet dog det dramatiske optrin med ophøjet ro.

- Jeg siger jo ikke noget til nogen, fordi de er dårlige. Jeg siger det til nogen, fordi de kan blive bedre, siger Pelle Peter Jensen og fortsætter:

- At Sanne så udfordrer det, eller har en anden mening... Det skal hun jo også lidt have. Selvfølgelig skal hun da forsvare sine artister. Det føler jeg ikke, der er noget som helst problem i.

- Jeg vil gerne have, at man lægger mærke til, at Cosmorose faktisk er pissedygtige musikere. Det siger Sanne Salomonsen, efter Pelle Peter Jensen udtalte, at de lød som et coverband i et øltelt. (Foto: Kasper Månsson © dr)

Efter optrinnet synes Sanne Salomonsen stadig, at Pelle Peter Jensens kritik var 'en tand for hård'.

- Selvfølgelig skal han have lov til at have sin mening og sin smag, og det respekterer jeg. Men jeg synes, han glemte at se, hvad der egentlig var sket med bandet.

Hun pointerer, at gruppen viste musikalsk spændvidde ved at spille på akustiske instrumenter i sidste uges show, mens de fredag aften bed skeer med elektriske instrumenter.

- Og det er to vidt forskellige verdener - så vil jeg gerne have, at man lægger mærke til, at de faktisk er pissedygtige musikere. Derfor ærgrede det mig ad helvede til, at han ikke lige fik dén overbygning på.

- Men den har han måske ikke, fordi han er ikke er selv er musiker. Jeg ved det ikke.

Seerne enige med musikekspert

Seerne viste sig dog at være enige med Pelle Peter Jensen, da alle aftenens bedømmelser blev opgjort. Sanne Salomonsen var sidst i programmet således nødsaget til at vælge mellem Cosmorose og Jonas Menke.

- Jeg føler ikke, jeg har Danmark med mig omkring dem (Cosmorose, red.) endnu, så jeg vælger at sende Jonas Menke videre, var coachen Sanne Salomonsens endelige dom.

Se alle aftenens øvrige optrædener herunder.

Facebook
Twitter