Spottede du det? Rockband sender stikpille midt i DR1-show

Bandet Deadwood Celebration leverede ikke kun rockmusik fra scenen, da de var med i LIVE fredag aften.

Lige inden de gik på scenen, proklamerede Deadwood Celebration, at deres sange mest handlede om damer og alkohol.

Men efter deres optræden fredag aften vil den opmærksomme seer have bemærket, at bandet også er leveringsdygtige i at sende slet skjulte stikpiller direkte fra scenen.

For da forsangeren Peter undervejs i nummeret 'So Cool' viste sin højre håndflade frem mod tv-kameraerne, stod der 'public service' med fed, sort skrift.

- Vi håber, at public service kan give plads til ting, der ikke er mainstream, lyder det fra rockbandet Deadwood Celebration, efter at de fredag aften sendte lidt af en stikpille i bedste sendetid. (© dr)

'Vi er ikke selv mainstream'

Nu forklarer bandet, hvad det lille optrin gik ud.

- Nogle gange kan man sige sin mening med ting, der er skrevet på en hånd, i stedet for med ord, lyder det fra bandet efter showet.

Bandet tøver med at sætte flere ord på deres budskab, men understreger, at de går ind for public service.

- Vi ville jo gerne have spillet et fuldt nummer i aften, men de skar det med 20 procent, siger bandet med et glimt i øjet med henvisning til den spareplan, DR er blevet underlagt, hvor der også skal skæres 20 procent af husets budget over de kommende fem år.

- Vi er ikke selv mainstream, og vi håber derfor, at public service kan give plads til ting, der netop ikke er mainstream. Så kan det blive opdaget af folk, der måske ikke umiddelbart synes, at det er interessant og spændende, lyder det fra rockbandet.

- Vi er glade for, der er noget public service, og det vil vi helst ikke af med, siger Deadwood Celebration. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Bandets coach, Lina Rafn, afviser at have kendt til bandets påfund på forhånd.

- De gør bare lige, hvad de vil, og det elsker jeg, siger hun.

Se Deadwood Celebration og de øvrige ni artister optræde i LIVE næste fredag klokken 20 på DR1.