10 nye stjerner kæmper om Grand Prix-sejren: Her er deres vindertaler

Der bliver både gråd og jubel, når vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 bliver fundet. Det lover deltagerne.

10. februar kan én af deltagerne i Dansk Melodi Grand Prix 2018 løfte trofæet over hovedet og kalde sig vinder - og dermed skrive sig ind i den 61-årige Grand Prix-historiebog.

Mandag blev ni solister og en enkelt gruppe præsenteret for danskerne ved et pressemøde. Og umiddelbart inden annonceringen fandt sted, fangede vi nogle af de spændte deltagere, der er klar til at give den hele basarmen for at hale sejren i land.

- Det bliver meget teatralsk. Men jeg får ikke brug for ild... vi er hotte selv, lyder det md et selvsikkert grin fra Sannie, der stiller op i Dansk Melodi Grand Prix for første gang og havde stor succes i 1990'erne under kunstnernavnet Whigfield.

- Folk skal have en fest. Og nu må jeg må jo ikke afsløre det hele, men jeg bliver helt i rødt, og så sker noget helt andet med resten af scenen. Så jeg tror, det bliver rigtig fedt, fortæller Rikke Ganer Tolsøe, der debuterer i Dansk Melodi Grand Prix med en sang, der er skrevet af Clara Sofie.

Men én ting er en god sang og et godt sceneshow. En anden, men yderst vigtig ting, er den gode takketale. Hvordan lyder sådan én?

Vi overtalte en håndfuld af deltagerne til at komme med deres bud på, hvordan deres takketale ville lyde, hvis de skulle ende med at løbe med sejren.

- Jeg kommer ikke til at kunne sige noget som helst, jeg ender med at stå og græde, griner Laila Carlsen, der er det ene af i alt tre medlemmer i den færøske søstertrio CARLSEN.

Se videoen øverst, og hør de andre deltageres takketaler, og find ud af, om de kommer til at være lige så mundlamme som Laila.

Facebook
Twitter