90'er-stjerne gør comeback i Grand Prix: Det bliver sexy. Det bliver rent lørdagsguf

Prøverne til lørdagens Dansk Melodi Grand Prix er i fuld gang. Sannie overrasker med hedt show.

- Det bliver sexy. Det bliver hot. Det bliver rent lørdagsguf!

Sådan lyder det fra Sannie, tidligere kendt under navnet Whigfield, som i 90'erne hittede stort med 'Saturday Night', om den optræden, hun har klar til det danske Melodi Grand Prix nu på lørdag.

Og der bliver da også skruet helt op for varmen, når Sannie går på scenen med sit sensuelle bud på en Grand Prix-vinder, 'Boys on Girls'.

I hvad der måske kan betegnes som den mest sexede optræden i Dansk Melodi Grand Prix nogensinde, bliver der nemlig plads til både 'boys on girls', 'girls on girls' og 'boys on boys', som Sannie synger i sangens omkvæd, på scenen.

Onsdag gik prøverne til lørdagens Melodi Grand Prix i gang, og her var alle ti solister på scenen i Gigantium i Aalborg for første gang.

Og det var en sjov oplevelse, fortæller Sannie.

- Det var sjovt at se, hvordan det hele kommer til at se ud med lys, lyd og dansere for første gang. Jeg glæder mig så meget til lørdag – og jeg håber bare, jeg kan huske alle dansetrinene, lyder det fra den erfarne sangerinde.

Se interview med Sannie lige efter den første prøve i videoen øverst.

Bookmakerfavorit med vikinge-tema

Knap så mange dansetrin har Rasmussen, der synger sangen 'Higher Ground', at holde styr på.

Hans optræden får til gengæld et helt andet tema, afslører han efter at have været på scenen første gang.

- Jeg kan godt afsløre, at vi kommer omkring vikinger i illusion og kontekst, siger han og fortsætter:

- Det var fedt, fedt, fedt at være på scenen. Man skal lige vænne sig til scenen og til lyden. Men det var en superfed oplevelse, og jeg glæder mig til de næste par dage, lyder det fra debutanten Rasmussen.

Anna overvældet af scenen

På trods af, at Rasmussen er et helt ubeskrevet blad i den brede offentlighed, er det umiddelbart ham, som de danske bookmakere har det bedste øje til, efter de ti sange blev offentliggjort i fuld længe i mandags.

Men lige efter den skæggede viking følger den unge Anna Ritsmar, der optræder med nummeret 'Starlight'.

Det er første gang, at Anna Ritsmar står på så stor en scene som scenen i Gigantium, og hun skulle da også lige tage det hele ind, da hun havde sin første prøve.

- Jeg var meget overrasket over, hvor stort det var. Det var meget stort. Men det var virkelig fedt, og prøven gik rigtig godt, synes jeg, siger Anna Ritsmar.

Sangen 'Starlight' er skrevet og komponeret af Lise Cabble, der tidligere har vundet Dansk Melodi Grand Prix hele tre gange. Hun er da også en stor hjælp at have med sig i Aalborg, fortæller Anna Ritsmar.

- Hun har styr på det hele og kommer med gode råd. Hun siger, jeg bare skal tage det roligt, og at vi nok skal nå at få det hele i kassen inden på lørdag, siger Anna Ritsmar.

Se Dansk Melodi Grand Prix 2018 nu på lørdag klokken 20 på DR1 og DR TV.

FacebookTwitter