Årets største popfest: Se de vilde optrædener fra Dansk Melodi Grand Prix

Ti artister gav alt, hvad de havde i sig i årets danske Grand Prix. Se optrædenerne her.

 • Jasmin Gabay med sangen 'Kiss Like This'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Leeloo med sangen 'That Vibe'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Leonora med sangen 'Love Is Forever'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Teit Samsø med sangen 'Step It Up'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Julie og Nina med sangen 'League of Light'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Humørekspressen med sangen 'Dronning af baren'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Sigmund med sangen 'Say My Name'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Marie Isabell med sangen 'Dancing with You in My Heart'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Rasmus Faartoft med sangen 'Hold My Breath'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Simone Emilie med sangen 'Anywhere'. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
 • Kristian Gintberg og Johannes Nymark stod i spidsen for showet i år. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, Dr)
1 / 11

Der var konfetti, røg og vindmaskine en masse - og så var der naturligvis et par håndfulde spritnye og skarpskårne popsange.

Dansk Melodi Grand Prix 2019 bød traditionen tro på en række festlige, farverige og flotte numre, der fortjener at blive set igen. Og igen.

Vi har samlet alle aftenens ti optrædener herunder sammen med Rasmussens optræden - og naturligvis det store Grand Prix-medley med blandt andre Stig Rossen og Chanée & N'evergreen.

Sang 1: Simone Emilie – 'Anywhere'

I en kjole, der kunne gøre selv den mest velklædte Disney-prinsesse grøn af misundelse, åbnede 23-årige Simone Emilie årets Grand Prix-bal med popbaskeren 'Anywhere'.

Sang 2: Jasmin Gabay – 'Kiss Like This'

Mon ikke temperaturen steg et par grader både i Herning og hjemme i stuerne, da Jasmin Gabay gik på scenen med aftenens andet bidrag? Med det farverige og latino-inspirerede nummer 'Kiss Like This' fyrede hun nemlig for alvor op under årets Grand Prix-fest.

Sang 3: Rasmus Faartoft – 'Hold My Breath'

Det var de store følelser og den helt store vokal, der blev rullet ud, da Rasmus Faartoft gik på scenen med nummeret 'Hold My Breath'. Som aftenens tredje artist leverede han sin storslåede Grand Prix-ballade til store klapsalver fra publikum i Boxen.

Sang 4: Marie Isabell – 'Dancing with You in My Heart'

Den traditionsrige vindmaskine var kørt i stilling, da aftenens fjerde artist, Marie Isabell, gik på scenen med sit bud på en Grand Prix-vinder, den festlige pop-perle 'Dancing with You in My Heart'.

Sang 5: Sigmund – 'Say My Name'

Sigmund, der blev landskendt, da han deltog sidste år deltog i 'X Factor', var i år også at finde blandt feltet af Grand Prix-deltagere. Med den hårdtslående popbasker 'Say My Name' leverede han med stor vokal og knivskarpe moves et alien-inspireret show til stor jubel fra publikum i salen.

Sang 6: Humørekspressen - 'Dronning af baren'

Boxen i Herning blev nær forvandlet til en snusket, brun bodega, da det moderne dansktop-band Humørekspressen gik på scenen med nummeret 'Dronning af baren'. Med sig på scenen havde de selveste hendes majestæt af baren - men der gemte sig dog en lille overraskelse bag de blonder lokker…

Sang 7: Julie & Nina – 'League of Light'

For første gang i 40 år blev der igen sunget på grønlandsk ved Dansk Melodi Grand Prix. Det sørgede duoen Julie & Nina for, da de i en optræden, der både bød på godt med tungrøg og vindmaskine, gik på scenen med aftenens syvende bidrag 'League of Light'.

Sang 8: Teit Samsø – 'Step It Up'

Guld, glitter og massive mængder af råcharme. Det var ingredienserne, da kække Teit Samsø rystede Boxen i Herning med sit bud på en Grand Prix-vinder, 'Step It Up'.

Sang 9: Leonora – 'Love Is Forever'

Den blot 20-årige Leonora stod for årets niende bidrag. Med ægte parisisk charme forførte hun publikum og tv-seere med sangen 'Love Is Forever', der blev sunget på både engelsk, fransk, dansk og tysk.

Sang 10: Leeloo – 'That Vibe'

Grand Prix-festen endte med et brag, da sangerinden Leeloo iklædt pailletter fra top til tå som den sidste af årets ti artister gik på scenen med nummeret 'That Vibe' – hendes bud på en Grand Prix-vinder.

Medley

Aftenens værter, Johannes Nymark og Kristian Gintberg, kastede sig frygtløst ud i et potpourri med en række af de største danske Grand Prix-klassikere. Med på scenen havde de aftenens 'coaches', Stig Rossen og Jesper Groth, og vinderparret fra 2010, Chanée & N'evergreen.

Rasmussen

Sidste års vinder af Dansk Melodi Grand Prix, vikingen Rasmussen, vendte i år tilbage til Grand Prix-scenen for at synge sin nye single 'Go Beyond' - og naturligvis sin vindersang 'Higher Ground', der blev modtaget med stor jubel i Boxen.